checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
23 augustus 2021

Op vakantie in september? We geven je vijf zonnige bestemmingen!

Ook zo klaar met die regenachtige zomer in Nederland? Ga dan nog even nazomeren en kies voor een vakantie op een van deze vijf topbestemmingen in september. Hier doe jij genoeg vitamine D op voordat de echte herfst in Nederland weer doorzet. Wat zeg je ervan?




1. Barcelona

Ok, misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt, maar Barcelona is in september enorm populair. Een heerlijk temperatuurtje en the best of both worlds. Een fantastische stad, waar je heerlijk kunt shoppen, gezellig kunt eten en aan de andere kant heerlijke stranden die in september een stuk rustiger zijn dan de maanden ervoor. Ben jij fan van de Catalaanse cultuur, en houd jij wel van afwisseling op vakantie? Dan is dit jouw perfecte nazomerbestemming!




2. Griekse Eilanden

September is de perfecte maand om naar een Grieks eiland af te reizen. Of meerdere als je van eiland hoppen houdt! Het weer is heerlijk, de temperatuur niet te heet en niet te koud, altijd een heerlijk briesje en de zeetemperatuur is ook erg aangenaam na de zomer. Je kan zowel de hele vakantie gaan zonnebaden als lekker actief gaan doen. En op elk eiland is wel weer wat nieuws te ontdekken. Wordt het groen Corfu, of het hippe Santorini? Of ga je voor prachtig Zakynthos waar het wereldberoemde schipswrak op jou ligt te wachten? Hier vind je trouwens ook het eilandje wat je hierboven in het plaatje ziet liggen. Zoveel te ontdekken..




3. Sicilië

Een andere bestemming die perfect is voor een maand als september is Sicilië. Een heerlijk eiland met prachtige badplaatsen en veel cultuur. Verblijf in Cefalu, Giardini-Naxos of Taormina aan de oostkust. Geniet op het strand met uitzicht op een rokende Etna. Maak een dagtrip naar de Etna, of de barokke kuststad Syracuse. Sicilië is groot genoeg om zelfs per autorondreis te ontdekken. Je gaat je hier in elk geval niet vervelen!




4. Kroatië

Kroatië.. de perfecte bestemming om in september te ontdekken. Met haar prachtige kustlijnen, idyllische eilandjes en strandjes die niet onderdoen voor de witte stranden in de Caraïben. Waar wacht je nog op? Boek jouw vakantie en ga genieten van jouw vakantie in Kroatië!




5. Turkije

In de zomer kan het nog weleens heet worden in Turkije, maar in september is het heerlijk. Geniet van het strand, een heerlijke cocktail en de zee of zwembad. Houd je van wat meer actie? Ga parasailen, jetskiën of windsurfen in de Turkse zee. Ontdek het altijd-gezellige Alanya of één van de vele andere badplaatsen van Turkije en dompel je onder in de Turkse cultuur. Van heerlijk gerechten in gezellige straatjes tot uitgebreide buffetten in een fantastisch all-inclusive resort. In Turkije vind je het allemaal!



Zon, strand, zee en heerlijke temperaturen, waar wacht je nog op? Boek snel jouw droomvakantie naar Turkije!




.