checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
24 november 2022

Black Friday



Ben jij een échte koopjesjager? Dan kan je vast ook niet wachten tot Black Friday! De aanbiedingen vliegen je al om de oren, maar wij hebben nog even van ons laten afwachten… Wij zullen jullie niet langer in spanning houden! Bij ons profiteer je t/m zondag naast de stuntprijzen van diverse reisorganisaties van €50 extra korting op alle vakanties vanaf €1000 met code: BLACK50. Keuzestress? Bij deze 5 toppers heb je gegarandeerd de beste vakantiedeal!



Egypte


Egypte, het land van de indrukwekkende piramides, farao’s en adembenemende onderwaterwereld. Je kijkt hier je ogen uit! Je vindt hier heerlijke all inclusive hotels, zoals het luxe Sharm el Sheikh en voor waterpret ben je bij Ali Baba Palace aan het juiste adres!

Turkije


Historische steden, fenomenale landschappen, een prachtige kustlijn en, niet geheel onbelangrijk, de koning van all inclusive vakanties. Dit is natuurlijk Turkije! Of je nu kiest voor een strandvakantie aan de Turkse Rivièra, een bezoekje aan het groene landschap van Marmaris of het altijd-gezellige Alanya, wij hebben de beste deal voor jou! Zo is Club Marvy één van deze topdeals.

Kaapverdië


Op zoek naar een tropische bestemming met spectaculaire hagelwitte stranden, een relaxte sfeer en heerlijke temperaturen het hele jaar door? Zoek dan niet verder! Ervaar de mix van de Portugese stijl met de Afrikaanse Charme en beleef de zonvakantie van je dromen! Dit doe je natuurlijk in het geliefde RIU Touareg of RIU Karamboa.

Curaçao


Kleurrijk, swingend en levendig, dat is Curaçao. Dit tropische eiland is gelegen midden in het Caraïbische gebied en is niet voor niets het populairste eiland van de drie ABC-eilanden. Pak een cocktail in de hand en stap vanaf Chogogo Dive & Beach zo op het populaire Jan Thiel strand. Laat de vakantie maar beginnen!

Mexico


Woestijnvlaktes, witte stranden, tropische regenwouden, hoge bergen en culturele schatten. Van all inclusive tot een wat simpeler verblijf. Je vindt het allemaal in Mexico! Tijdens een zonvakantie kunnen de populaire stranden van Cancún en Playa del carmen natuurlijk niet ontbreken. Hoteltip nodig? Onze klanten beoordelen Iberostar Paraiso Lindo met een 9.2!

Heb jij nu een vakantie op het oog? Voeg dan code: BLACK50 toe tijdens het boekingsproces voor extra voordeel!


.