checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
16 november 2020

6x klein maar fijn op de Canarische Eilanden



De Canarische Eilanden… Het hele jaar een aangenaam temperatuurtje, heerlijke stranden, gezellige bars en restaurantjes en een prachtige natuur. Geen enkele reden om nog verder te zoeken! Pak snel een lekker drankje en waan jezelf op een verlaten strandje, terwijl wij jou vertellen naar welk hotel jij moet gaan.

Hoeft het allemaal niet zo druk en groots? Dan zit je helemaal goed, want we zetten voor jou de zes leukste kleinschalige hotels op een rij. En niet de minste, want deze hotels staan voor hun goede service en prachtige details, unieke liggingen en bovenal een écht vakantiegevoel. Want dat is waar het om draait, dat jíj de vakantie krijgt die je zoekt.




1. Sanom Beach Resort - Gran Canaria

Het Sanom Beach Resort is een klein pareltje op Gran Canaria. Hier kan je heerlijk van je rust genieten en tegelijkertijd ervoor kiezen om de stad in te gaan, het hotel ligt namelijk midden in het centrum van Playa del Ingles! In de gerenoveerde kamers geniet je van zachte bedden en heerlijke stortdouches. Word helemaal zen in de hottub en heb je daarna zin in een drankje? Ga dan voor een van de verse cocktails aan de bar.




2. Club Bahiazul - Fuerteventura

Op slechts 200 meter vanaf Dunas de Corralejo Park gelegen, vind je Club Bahiazul. Zonder twijfel de beste villa’s van het hele eiland. Uiteraard luxe en prachtig ingericht met als pronkstuk een privézwembad bij elke villa. En ’s avonds wil je natuurlijk niet zwemmen, maar gewoon lekker relaxen in een jacuzzi. Nou dat kan! Op het dak vind je namelijk ook nog een jacuzzi. En --ons laatste geheimpje-- een steenoven BBQ vlakbij die jacuzzi op het dak. Dat worden lange zomeravonden...




3. Iberostar Grand El Mirador - Tenerife

Oké, Iberostar Grand El Mirador is misschien niet heel kleinschalig, maar je komt hier zeker aan je rust toe. Hier mogen alleen volwassenen komen, het ligt direct aan het zandstrand en er zijn faciliteiten waar je u tegen zegt. Denk aan 2 à la carte restaurants, een wellnesscenter, en twee grote zwembaden. Dus zoek je naar rust, maar dan wel met meerdere culinaire restaurants, een wellnesscenter en grote zwembaden waar je lange baantjes kan trekken? Kies dan voor Iberostar Grand El Mirador.




4. Parador Cruz de Tejeda

Idyllisch gelegen, in het hart van het eiland, vind je Parador Cruz de Tejeda. Hier vind je pas echt panoramische uitzichten over o.a. de Roque Nublo. Hoe kan je hier nou beter van genieten dan in een echte spa. Terwijl je lekker relaxed in het thermale bad tussen de dennenbomen, voel jij je pas echt één met de natuur. En ben je even klaar met badderen? Bezoek dan het charmante dorpje Tejeda op een paar kilometer afstand.




5. Alondra Villas & Suites

Op zoek naar het perfecte verblijf voor jou en je familie/vrienden op Lanzarote? Zoek niet verder dan Alondra Villas & Suites! Deze pareltjes van huizen hebben stuk voor stuk een heerlijk privézwembad en een zonneterras, voorzien van trendy loungemeubilair. En alsof dat al niet erg fijn is, liggen ze ook nog eens direct aan het strand en vlakbij het stadscentrum van Puerto del Carmen. Dit is dé plek voor jouw vakantie!




6. H10 Ocean Dreams Hotel Boutique – Fuerteventura

Het laatste hotel in dit rijtje op Fuerteventura. En niet voor niets, want H10 Ocean Dreams is gelegen in een van de rustigste gebieden van Corralejo. Vind jouw rust in dit Adults Only boutique hotel met een ontspannende massage of behandeling in de Despacio Spa. Geen geschreeuw en gegil om je heen van (kleine) kids, maar georganiseerde activiteiten speciaal op het gebied van welzijn en gastronomie. Laat deze vakantie maar over je heen komen, je gaat als herboren terug naar huis.




.