checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
29 april 2019

De Beste Adults Only Hotels!

4 september 2018

Wil je volop van elkaar genieten tijdens een luxe vakantie of even helemaal in je eentje tot rust komen? Dan is een Adults Only hotel wat voor jou!


Voor een vakantie waarbij je écht wil ontspannen ben je bij een Adults Only hotel aan het juiste adres. Lekker met z’n tweetjes of helemaal alleen? Het maakt hier niet uit. Kinderen zul je in ieder geval niet vinden, want deze hotels zijn voor minstens 16 jaar en ouder. Wij hebben de leukste Adults Only hotels voor jou op een rijtje gezet!

Premier Le Reve & Spa

In het prachtige vijfsterrenhotel Premier Le Reve & Spa heb je ècht even de tijd voor elkaar. Hier zijn alleen volwassenen te vinden, dus je kunt helemaal ontspannen en genieten van de rust. Speel een potje beachvolleybal of reserveer een romantische cabana op het strand, dat direct aan het hotel ligt.

Met de busservice reis je naar het drukke, levendige centrum van Hurghada met al zijn leuke toeristenwinkels en dan mag je jachthaven Marina natuurlijk niet overslaan! Bij Premier Le Reve besteedt je tijd aan elkaar.

Sensimar Belek

Samen op stap en ultiem wanen in luxe? Kies Sensimar Belek. Na lekker lang onder de regendouche gestaan te geniet je van het uitzicht vanaf je balkon. Wat is de planning voor vandaag? Naar het strand of naar de koele cabana’s, het kan allemaal. Eerst maar eens samen wakker worden met een overheerlijk, tot in de puntjes verzorgd ontbijt.

Wandel langs het spa center om een massage te boeken, of geniet van de rust in de Turkse hamam. Laat je hier helemaal in de watten leggen!


Sunrise Holidays Resort

Op zoek naar een fantastische, onbezorgde vakantie in het zonovergoten Egypte? Dan ben je bij het prachtige, adults-only vijfsterrenhotel Sunrise Holidays Resort aan het juiste adres! Neem een duik in het zwembad en relax op het naastgelegen privéstrand. Vergeet geen kijkje te nemen onder water. Het koraalrif is prachtig! Dankzij de vele faciliteiten in dit hotel hoef je je niet te vervelen. Kom volledig tot rust in het wellnesscenter en geniet van een heerlijke massage.

Er op uit? Breng een bezoek aan het bruisende centrum van Hurghada. 's Avonds dineer je in buffetrestaurant 'Arabian Nights' of in één van vele de andere restaurants. Sluit de dag af met een heerlijk drankje in de bar en geniet van een onvergetelijke vakantie in Sunrise Holidays Resort!

Sentido Mallorca Palace

Dit luxe vijfsterrenhotel ligt op het Spaanse eiland Mallorca, midden in het gezellige centrum van Sa Coma. Neem een duik in een van de verfrissende zwembaden, relax op je ligbed of geniet volop van de Spaanse zon in de schitterende tuin van Sentido Mallorca Palace!

'S avonds dineer je in een van de restaurants van Sentido Mallorca Palace en drink je een cocktail bij de poolbar. Geniet nog even van de live muziek van de avondanimatie; je komt hier echt helemaal tot rust.

RIU Republica

Luxe, klasse en kwaliteit. Bij RIU Republica heb je het allemaal. Dit prachtige vijfsterrenhotel ligt in de Dominicaanse Republiek. Hier zul je je niet snel vervelen!

Ontdek het centrum van Ahungalla, neem een duik in één van de zwembaden en laat je verrassen door de fantastische RIU service! Een verfrissende duik in de zee? Het strand is direct voor de deur!

Genoeg inspiratie opgedaan?

Enthousiast geworden van de Adults Only hotels en wil je zelf ook graag op zoek naar de verborgen parels? Bekijk dan het aanbod!


Door: Claudia Giesen, september 2018


.