checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
30 april 2019

De mooiste huwelijksreisbestemmingen!

25 september 2018

Een perfect huwelijk begint natuurlijk met de allermooiste huwelijksreis!


Wij willen dan ook graag helpen om de beste huwelijksreis voor jou te vinden! Er zijn zoveel bestemmingen om uit te kiezen.. Wil jij het liefste cocktails drinken op een tropisch eiland of maak je een bijzondere citytrip? Het kan allemaal!

Liggen jullie als vers getrouwd stel straks op één van de stranden van de Malediven, drinken jullie een cocktail op Mauritius of wandelen jullie door romantisch Parijs? Wij zetten graag onze favorieten op een rijtje, zodat jij straks je droombestemming kunt boeken!

De Malediven

Geniet van de perfecte huwelijksreis op de Malediven! Lig languit op het prachtige hagelwitte zandstrand en drink een heerlijke cocktail met je nieuwe echtgenoot/echtgenote. In het heerlijk azuurblauwe zeewater zwemmen of snorkelen jullie onder de warme zon. Geniet van een heerlijke maaltijd met uitzicht op de prachtige zee.

Nieuwsgierig geworden naar deze tropische bestemming? Bekijk ons aanbod!

Mauritius

Mauritius. De bestemming van je dromen. Het eiland in de Indische Oceaan heeft een fantastisch aanbod aan watersportactiviteiten, zowel boven als onder water.

Op het weelderige eiland ontdek je historische bezienswaardigheden, een prachtig groen binnenland met onder andere watervallen, suikerrietvelden en botanische tuinen. En heerlijke keuken en het tropische klimaat maken het plaatje compleet. Wát een droombestemming voor jullie huwelijksreis!

Geïnteresseerd in bijzonder Mauritius? Bekijk ons aanbod!


Parijs

Romantisch Parijs, een klassieke huwelijksreis bestemming! Romantiek, cultuur en historie, in Parijs vind je het allemaal! Samen met je nieuwe echtgenoot/echtgenote beklim je de Eiffeltoren en bewonderen jullie de prachtige stad van bovenaf.

Vlakbij het Louvre ligt een mooi veldje, waar je geniet van de sfeer tijdens een gezellige picknick! In de avond maak je met zijn tweetjes een romantische rondvaart over de Seine en kijk je terug op een fantastische dag vol prachtige bezienswaardigheden.

Benieuwd naar deze romantische bestemming? Bekijk ons uitgebreide aanbod!

Bali

Bali is een van de mooiste huwelijksreisbestemmingen van Zuidoost-Azië. Deze populaire bestemming staat bekend om het adembenemende, mooie landschap met rijstvelden en gouden stranden. Je kunt heerlijk ontspannen op een van deze zandstranden of je bewondert één van de vele tempels zoals de Pura Tirta!

Geniet ook van de Indonesische keuken en ervaar de Balinese gastvrijheid in de vele hotels en restaurants. Bali, een perfecte mix van strand, natuur en cultuur!

Bekijk ons uitgebreide aanbod naar schitterend Bali!


Curaçao

Tropische temperaturen, parelwitte zandstranden en een kraakheldere, azuurblauwe zee. Dat is Curaçao! Kom samen helemaal tot rust met een verfrissende, kleurrijke cocktail in je hand. Dit tropische eiland is een prachtige bestemming op iedere dag van het jaar. Beleef een onvergetelijke huwelijksreis op dit gezellige eiland en geniet!

Bekijk ons aanbod naar Curaçao!


En, kun je niet meer wachten op jouw perfecte huwelijksreis?

Heb je onze favorieten bekeken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem, bekijk gerust al ons aanbod op de website!


Door: Ruben, september 2018


.