checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
05 september 2023

Infinity pools om bij weg te dromen

Stel je voor dat je op een exotische vakantiebestemming bent. Je kijkt om je heen en je ziet een schitterend landschap dat wordt weerspiegelt in een infinitypool. Het wateroppervlak lijkt te versmelten met de horizon. Wauw! Droom jij ook van zo'n luxe vakantie met oneindige vergezichten? Dit snappen wij natuurlijk maar al te goed! In deze blog duiken we dieper in de wereld van infinitypools op dromerige locaties...

Address Sky View en Residences

Address Sky View Residences zijn luxe appartementen met adembenemende uitzichten op iconische bezienswaardigheden zoals de Burj Khalifa, de Dubai Fontein en de Dubai Opera. Hier vindt je een modern en stijlvol verblijf, zoals je van Dubai mag verwachten.

 

Lindos Blu

Een exclusieve vijfsterrenhotel ervaring, vindt je in Lindos Blu. Dit opmerkelijke hotel is bekend om zijn luxe en adembenemende locatie, die direct aan de Egeïsche Zee ligt. De inrichting is modern en minimalistisch, en het hotel is ontworpen om naadloos op te gaan in de natuurlijke omgeving. Laat de vakantie maar beginnen!

 

Adrian Roca Nivaria Gran

Kies je voor topkwaliteit, luxe en een stijlvol verblijf? Dan ben je bij Roca Nivaria aan het juiste adres. Je verblijft in een design hotel met uitzicht op de zee. Tel daar een uitgebreid aanbod van sport en wellness bovenop en je hebt de ideale formule voor een ontspannen vakantie in Tenerife.


 

Alila Ubud

Vanuit dit hotel in Bali kijk je uit op de indrukwekkende groene Agung vallei. De stijlvolle architectuur van dit hotel in combinatie met de idyllische omgeving maakt dit verblijf tot een waanzinnige ervaring. Deze vakantie vergeet je niet snel!

Of  je nu boven op een wolkenkrabber in een bruisende stad wilt zwemmen of in een afgelegen oase te midden van de natuur, deze zwembaden laten je op-en-top genieten van de schoonheid van je vakantiebestemming!