checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
25 september 2023

4x kleinschalig genieten op Zakynthos

Als je denkt aan een droomvakantie in Griekenland, komt Zakynthos waarschijnlijk snel in je op. Hier vindt je namelijk tal van charmante en traditionele Griekse dorpjes waar je de lokale cultuur kunt ervaren en kunt genieten van heerlijk eten in tavernes. Plaatsen zoals Zakynthos-stad, Keri, en Alykes zijn dan ook zeker een bezoekje waard! Wil jij blijven in deze authentieke sferen? Overweeg dan een kleinschalige accommodatie en ervaar de Griekse gastvrijheid op-en-top!

Sea View Village

Voor wie op zoek is naar een oase van rust en sereniteit, is Sea View Village in Keri de perfecte keuze. Deze schilderachtige accommodatie biedt een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe Ionische Zee en ligt op een heuveltop, omgeven door weelderige olijfgaarden. De kamers en villa's zijn smaakvol ingericht en bieden een ideale plek om te ontspannen na een dag vol avontuur. De gastvrijheid van het personeel zal je het gevoel geven dat je thuis bent, en ze zullen je graag helpen met tips over de beste stranden en bezienswaardigheden in de omgeving.

Castelli

Als je de voorkeur geeft aan een verblijf in het hart van Zakynthos-stad, dan is Castelli een uitstekende keuze. Deze kleinschalige accommodatie combineert de charme van een historisch herenhuis met moderne voorzieningen. De kamers zijn elegant ingericht en sommige bieden een prachtig uitzicht op de haven. Je kunt gemakkelijk de bezienswaardigheden van de stad verkennen, zoals het Venetiaanse kasteel, de Solomos Square en de levendige Boheemse wijk Bohali.

Rentaki Villas

Rentaki Villas is de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar privacy en luxe. Gelegen in het pittoreske dorp Vasilikos, biedt deze accommodatie elegante villa's met privézwembaden en een prachtig uitzicht op de zee. Je kunt ontspannen bij het zwembad, omringd door weelderige groene landschappen, of genieten van een barbecue op je eigen terras. Met goed uitgeruste keukens en ruime woonruimtes voel je je hier al snel helemaal thuis.

Garden of Eden

Voor natuurliefhebbers is Garden of Eden een waar paradijs op aarde. Deze kleinschalige accommodatie, gelegen in het rustige dorp Agios Sostis, is omgeven door weelderige tuinen vol kleurrijke bloemen en fruitbomen. De charmante huisjes en bungalows zijn smaakvol ingericht en bieden alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Het kristalheldere water van het nabijgelegen strand nodigt uit tot verfrissende duiken, terwijl de nabijgelegen tavernes je zullen verwennen met heerlijke Griekse gerechten.

Of je nu op zoek bent naar rust en stilte, natuurlijke schoonheid, luxe of de levendigheid van de stad, Zakynthos biedt een scala aan kleinschalige accommodaties die aan al je behoeften voldoen!