checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
29 april 2019
     
 

Onlangs gerenoveerde hotels!

16 januari 2018

 
 
 

"Wat is er fijner dan een vakantie in een super modern, compleet gerenoveerd hotel?"

 

Wij nemen je mee langs alle hotels die onlangs zijn gerenoveerd!

   


ClubHotel RIU Bambu

Het ClubHotelRiu Bambu heeft een fantastische renovatie ondergaan. Dit vijfsterrenhotel ligt op het prachtige strand van Arena Gorda, in het zonovergoten Mexico. In dit heerlijke familievriendelijke hotel geniet je van een fantastische 24-uurs all-inclusiveservice! Neem een duik in één van de zwembaden en relax! Ook de kinderen beleven de allergrootste waterpret in de speciale kinderbaden. Dat wordt een topvakantie!

RIU Republica

Het Hotel Riu Republica is een prachtig gerenoveerd adults-only hotel. Geniet van het uitzicht over de turquoise zee vanaf het paradijselijke strand. Punta Cana op zijn best! Laat je verrassen door de uitmuntende service en denk even helemaal nergens aan. Alleen ontspannen onder de Mexicaanse zon en genieten van de allerlekkerste cocktail die je ooit hebt geproefd..

RIU Vista Mar

Het beste van Gran Canaria in één hotel. Dat kan in RIU Vistamar! Wát een uitzicht! Dit prachtig gerenoveerde viersterrenhotel ligt bovenop een schitterende klif. Hier verveel je je geen moment. De faciliteiten zijn eindeloos! Van de beste all-inclusiveformule tot de meest fantastische RIU service. Wat wil je nog meer?.

.