checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
16 januari 2024

10x hotels in Griekenland die je niet mag missen

Reisliefhebbers! Als enthousiaste reisagent van Lavida Travel deel ik vandaag mijn top 10 hotels in het prachtige Griekenland, waar de zon schijnt, het water straalt en elke hoek gevuld is met geschiedenis en cultuur. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen toevluchtsoord, een bruisend nachtleven, of een gezinsvriendelijke vakantie, Griekenland heeft voor ieder wat wils. Laat je verrassen door deze verborgen juweeltjes en ontdek waarom deze 10 hotels op je bucketlist zouden moeten staan!

Achtis - Chalkidiki:

Achtis, gelegen aan de rustige rand van de plaats met een betoverend zicht op zee, biedt een moderne en smaakvolle ervaring. Dit hotel is perfect voor reizigers die op zoek zijn naar een relaxte sfeer, omringd door palmbomen en een zoetwaterzwembad. Met overnachting met ontbijt of halfpension, en een scala aan kameropties, staat Achtis garant voor een onvergetelijke tijd in Chalkidiki.

Mykonos Bay:

Mykonos Bay verwelkomt je in een oase van rust, op slechts een steenworp afstand van de bruisende straten van Mykonos. Dit hotel straalt luxe uit met zijn stijlvolle kamers, een verkwikkende spa en een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee. Voor degenen die op zoek zijn naar elegantie en comfort is Mykonos Bay de ultieme keuze.

Ikos Olivia:

Waar te beginnen? Het super luxe hotel Ikos Olivia in Griekenland voorziet werkelijk in alles en brengt vakantie vieren op een wel heel ander niveau. Kamers om door een ringetje te halen en een all inclusive concept om een puntje aan te zuigen. Neem je handdoek mee naar het fijne zandstrand van Gerakini en bestel daar je verse smoothie. Of draai je nog eens om op het ligbed bij een van de zwembaden. In welk restaurant ga je eten? Buffet of à la carte: de kwaliteit is Michelinster waardig. Lichaam en geest komen hier tot rust of 'back in shape', want een dagen dagje spa of sporten kan ook. En het animatieteam weet precies wat kinderen willen. Wil je genieten van nog meer luxe? Boek dan een kamer van de deluxe collection. Je bent van top tot teen op vakantie in Ikos Olivia op Chalkidiki.

hgrBlog afbeelding.png

Sani Dunes:

Sani Dunes, gelegen aan de prachtige Egeïsche kust, staat synoniem voor hedendaagse elegantie. Dit hotel biedt een oase van rust met een ultramodern zwembad en een verfijnde sfeer. Perfect voor stellen die op zoek zijn naar een romantisch uitje, combineert Sani Dunes moderne luxe met de tijdloze charme van Griekenland.

Ambassador Aegean Luxury en Suites:

Aan de voet van de Tsambika berg, biedt Ambassador Aegean Luxury en Suites een boho-chic retraite. De stenen gebouwen, omringd door weelderige tuinen, creëren een ontspannen sfeer. Met een prachtig uitzicht op de met dennen begroeide berg is dit hotel exclusief voor volwassenen en belooft het een vakantie vol oog voor detail en voortreffelijke service.

MITSIS Norida Beach:

Ten noorden van het bruisende Kardamena ligt het schitterende MITSIS Norida Beach Hotel. Met zwembaden en een privéstrand biedt dit 5-sterren hotel de ideale setting voor een heerlijke vakantie. Met diverse zwembaden, watersportactiviteiten en een scala aan eetgelegenheden, is Norida Beach de perfecte keuze voor een gevarieerde en ontspannen vakantie.

GRECOTEL Mykonos Blu:

GRECOTEL Mykonos Blu is een meesterwerk aan de Golf van Psarou, met een prachtig uitzicht op het zandstrand en helderblauwe water. De klassieke en Cycladische bouwstijlen creëren een unieke ambiance op dit beroemde Griekse eiland. Voor een vakantie in stijl, omringd door luxe en rust, is Mykonos Blu de ultieme keuze.

Casa Cook Rhodes:

Aan de voet van de indrukwekkende Tsambika berg ligt Casa Cook Rhodes, een stijlvolle boho-chic retraite. Met lage, witte gebouwen, een zwembad met uitzicht op de berg, en een restaurant met lokale mediterrane gerechten, biedt dit hotel een ontspannen en trendy sfeer. Het exclusieve karakter en de aandacht voor detail maken Casa Cook Rhodes een unieke bestemming.

Stella Island:

Stella Island, een waar paradijs op aarde, is een adult-only resort dat pure luxe belichaamt. Met moderne kamers, een lagunezwembad omgeven door palmbomen, en een scala aan gastronomische restaurants, is Stella Island de perfecte plek voor koppels die op zoek zijn naar een romantisch uitje.

Cavo Vezal:

Gelegen in Agios Sostis op Zakynthos, biedt Cavo Vezal een exclusieve ervaring voor Nederlandse gasten. Te midden van olijfbomen en gebouwd met natuurlijke elementen, straalt dit hotel een unieke ambiance uit. Met een Swim Up kamer, heerlijke cocktails en de nabijheid van het levendige v, belooft Cavo Vezal een vakantie vol ontspanning en tijd voor elkaar.

 

 

Dus, daar heb je het! De top 10 hotels in Griekenland die je absoluut moet overwegen voor je volgende vakantie. Of je nu gaat voor de verfijnde luxe van Ikos Olivia, de laidback sfeer van Stella Island, of de exclusiviteit van Cavo Vezal, Griekenland heeft een perfecte bestemming voor iedereen. Laat je betoveren door de eeuwenoude geschiedenis, het heerlijke eten en de warme gastvrijheid van dit prachtige land. Boek vandaag nog je vakantie naar Griekenland!