checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
20 maart 2023

 

Top 5 Adults Only accommodaties

 

Optimaal samen willen genieten, lekker lang uitslapen en ontspannen de dag beginnen en eindigen? Dan is een Adults Only accommodatie echt iets voor jou! Lees hier wat onze top 5 Adults Only accommodaties zijn.


Bayou (Turkije - Turkse Riviera – Lara

Bovenaan de top 5 staat Bayou. De 24 privé Bayou Villas bieden gasten een ultieme luxe en onbezorgde vakantie! Geniet van fantastische privileges en hoogwaardige comfort, zoals een privé strand voor de deur, een privé zwembad, je eigen fitnessfaciliteiten, jacuzzi en een massageruimte. Bij een verblijf in de Bayou Villas krijg je exclusieve toegang tot het à la carte restaurant, maar kun je ook eten in een van de andere 9 restaurants en 7 bars van het naastgelegen zusterhotel Lara Barut Collection. In de cocktail bar worden de lekkerste cocktails met liefde voor je bereid. Tijdens je verblijf zal je niks aan luxe tekort komen!




RIU Karamboa (Kaapverdische Eilanden - Boa Vista - Praia De Salines)

Op plek 2 staat RIU Karamboa in Praia De Salines op de Kaapverdische Eilanden. Dit All Inclusive hotel legt haar gasten iedere dag weer in de watten. Je kunt hier onder andere relaxen aan het witte zandstrand, heerlijk eten in een van de vier buffetrestaurants en een lekkere cocktail drinken aan de bar. Wil je er even uit en de stad in? Het centrum van Sal Rei bevindt zich op 7 kilometer van de accommodatie. De luchthaven ligt echter slechts op 2 kilometer vanaf het hotel!




Zante Maris (Griekenland - Zakynthos – Tsilivi)

Op plek 3 staat Zante Maris in Tsilivi – Zakynthos. Zante Maris heeft een luxe en moderne uitstraling en is ideaal om samen tot rust te komen. Het hotel is gelegen aan zee en beschikt ook over een zwembad en ligbedden. Met een buffetrestaurant, à la carte restaurant, 2 bars en een snackbar is het heerlijk vertoeven op deze accommodatie. Ga je er desondanks toch graag even op uit dan ligt het centrum van Tsilivi om de hoek!




Atlantica Kalliston Resort (Griekenland - Kreta – Chania)

Op plek 4 staat het Atlantica Kalliston Resort in Chania op Kreta. Word hier wakker van het geruis van de zee, ontspan in het wellnesscentrum, ga romantisch dineren en slaap vervolgens in een van de stijlvolle kamers. Het resort beschikt over maar liefst 3 buitenbaden, een binnenbad en een jacuzzi. Er is een fitnessruimte en er wordt entertainment verzorgd. Kortom, een heerlijke accommodatie om samen te genieten en ontspannen. Atlantica Kalliston Resort is tevens ook geschikt voor een workation. Je kunt op de comfortabel ingerichte werkplekken namelijk productief werken, maar ook genieten van je vakantie.




Pioneer Beach (Cyprus - Paphos – Paphos)

Ondanks zijn vijfde plek is Pioneer Beach zeker niet de minste! Deze accommodatie wordt namelijk met maar liefst een 9,8 beoordeeld! Het hotel beschikt over zowel een buiten- als binnenbad en wellness- en fitnessfaciliteiten en ligt direct aan het strand. Het centrum is vanuit Pioneer Beach ook makkelijk te bereiken. Deze accommodatie is te boeken als logies en ontbijt, halfpension, volpension en zelfs als All Inclusive.




.