checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
12 april 2023

Top 5 Aquaparken

Wil je genieten van tofste glijbanen en of prachtige zwembaden, bezoek dan een van onze aquaparken. Lees hier wat onze top 5 aquaparken zijn.


Club Bodrum (Turkije - Egeische Kust – Bodrum)

Club Bodrum is een levendig all-inclusive vakantieresort gelegen aan de Egeïsche kust van Turkije, bekend om zijn bruisende sfeer en uitgebreide faciliteiten. Het resort is ideaal voor gezinnen, stellen en groepen die op zoek zijn naar een levendige vakantie-ervaring met veel activiteiten en entertainment. Het resort beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een groot hoofdzwembad en een apart kinderbad, omgeven door zonneterrassen met ligstoelen en parasols waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de zon. In de heldere Egeïsche Zee kunnen ook watersporten worden beoefend zoals windsurfen en kanoën. Naast de vele activiteiten en entertainmentopties, biedt Club Bodrum ook andere faciliteiten zoals een hamam en sauna, fitnessfaciliteiten en tennisbanen. Club Bodrum is de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een levendige vakantie-ervaring met veel activiteiten, entertainment en all-inclusive gemakken, allemaal in een prachtige omgeving aan de Egeïsche kust van Turkije.




Aqualand Resort (Griekenland - Corfu - Agios Ioannis)

Gelegen op het prachtige eiland Corfu in Griekenland, is Aqualand Resort een populaire vakantiebestemming voor liefhebbers van zon, zee en waterpret. Een van de grootste trekpleisters van Aqualand Resort Corfu is het spectaculaire waterpark. Met een overvloed aan glijbanen, zwembaden, lazy rivers en speelzones, biedt het waterpark eindeloos plezier voor zowel jong en oud. Van adrenaline-pompende glijbanen tot ontspannende zwembaden, er is voor elk wat wils. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook wellness- en fitnessfaciliteiten, een gratis shuttlebus naar het strand en een tennisbaan. Kortom, Aqualand Resort Corfu is een geweldige vakantiebestemming voor gezinnen, stellen en groepen die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie met veel waterpret en een breed scala aan faciliteiten en activiteiten.




Pegasos World (Turkije - Turkse Riviera – Side)

SPLASHWORLD Pegasos World, een all-inclusive hotel gelegen aan de kust van Middellandse Zee in Turkije. Het hotel is bekend om zijn uitgebreide waterpark met een scala aan spannende waterattracties en glijbanen waardoor het een favoriete keuze is voor gezinnen en waterliefhebbers. Je vindt hier maar liefst 4 kronkelglijbanen, 1 multi-lane glijbaan, 1 tube glijbaan, 2 trechter glijbanen, 2 boomerangs, 1 sidewinder, 1 kids waterspuitpark, 1 kids miniglijbanenpark en gratis toegang. Er worden regelmatig avondshows en entertainmentprogramma's georganiseerd om de gasten te vermaken en een onvergetelijk verblijf te garanderen. Of je nu wilt ontspannen aan het strand, genieten van het waterpark of gewoon wilt relaxen in een comfortabele kamer, SplashWorld Pegasos World biedt een plezierige vakantie-ervaring voor iedereen die op zoek is naar zon, zee en plezier in een prachtige omgeving!




Iberostar Paraiso Lindo (Mexico - Yucatan - Playa Del Carmen)

Iberostar Paraiso Lindo is een luxe all-inclusive resort gelegen aan de prachtige Riviera Maya in Mexico. Het resort is onderdeel van de Iberostar-keten, dat bekend staat om zijn uitstekende service, hoogwaardige voorzieningen en prachtige locaties. Het resort biedt ook een breed scala aan faciliteiten en activiteiten om je verblijf nog aangenamer te maken. Van de prachtige zwembaden en het witte zandstrand tot de spa, fitnesscentrum, golfbaan en entertainmentopties, er is altijd iets te doen voor alle leeftijden. Voor de jongere gasten is er een kinderclub met een scala aan activiteiten en entertainment.




SENTIDO Aequora Lanzarote Suites (Canarische Eilanden - Lanzarote - Puerto Del Carmen)

Bij Aequora Lanzarote Suites beleef je een te gekke vakantie onder de Spaanse zon. Een top locatie voor kids! Het hotel beschikt over maar liefst 3 buitenzwembaden en 2 kinderzwembaden waarvan 1 met glijbanen. Er is zowel een kids- als tienerclub, een minidisco en een speeltuintje. In het restaurant is er zelfs een eigen kinderbuffet wanneer de ouders genieten van heerlijke lokale en internationale gerechten! De prachtig, kleurrijke suites beschikken tevens ook over een eigen kitchenette. Het strand, de bushalte en het gezellige centrum van Pocillos liggen op slechts 200 meter afstand. Daarnaast zijn bars, winkels en restaurants ook op loopafstand. Kortom, Aequora Lanzarote Suites is de ideale bestemming voor een heerlijke vakantie samen.




.