checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
09 november 2023

Ontdek de Top 6 All-Inclusive Resorts met Lavida Travel

Griekenland, het land van mythen, turquoise wateren en zonovergoten kusten, wacht op jou! Wil je een droomvakantie beleven in Griekse luxe? Bij Lavida Travel hebben we de crème de la crème van all-inclusive resorts voor je geselecteerd. Laat je betoveren door deze top zes resorts:

1. Ikos Olivia - Halkidiki, Noord-Griekenland

Welkom in de wereld van ultieme verfijning en onbezorgd genot. Ikos Olivia, gelegen aan de prachtige kust van Halkidiki, biedt niet alleen een all-inclusive ervaring, maar een reis naar ongekende luxe. Hier omarmt een mediterrane levensstijl je zintuigen. Verken de uitgestrekte, weelderige tuinen die naar het kristalheldere water van de Egeïsche Zee leiden. Laat je culinair verwennen in de vele uitmuntende restaurants en geniet van de authentieke Griekse gastvrijheid.

2. Sani Resort - Kassandra, Halkidiki

Stap binnen in een wereld van verfijning, stijl en natuurlijke schoonheid. Sani Beach, gelegen in het hart van Kassandra, Halkidiki, omarmt je in een omgeving waar de natuur het verhaal vertelt. Geniet van luxe accommodaties, een bruisende jachthaven en ultieme ontspanning. Ontdek de betoverende natuurlijke omgeving met wandelingen door pijnboombossen en geniet van de rust van de betoverende stranden.

3. Grecotel Corfu Imperial - Corfu

Grecotel Corfu Imperial is schitterend gelegen op het schiereiland van Kommeno. Een weelderige tuin zorgt voor een oase van rust. Geniet hier van de uitstekende keuken en goede service. De kids vermaken zich in de Grecoland Kidsclub met de leukste activiteiten. Dansen, knutselen, schatzoeken, het kan allemaal. Haal een ijsje en eet hem voordat die smelt op met het prachtige uitzicht op zee op de achtergrond. Geniet van shows en live muziek voordat het tijd is om te gaan slapen. Bestel nog snel dat laatste drankje en droom over de dag van morgen.

4. Creta Maris Beach Resort - Kreta

Stap binnen in een wereld van weelde en natuurlijke elegantie. Het Creta Maris Beach Resort, gelegen op het betoverende Kreta, biedt de perfecte balans tussen luxe en ontspanning. Het resort is doordrenkt van Kretenzische gastvrijheid en biedt een mix van moderne voorzieningen en traditionele charme. Verwen je smaakpapillen in de diverse restaurants, omgeven door rustgevende tuinen en spectaculaire uitzichten op de Egeïsche Zee.

5. Stella Island Resort - Kreta

Stella Island Resort: waar tijdloze elegantie en moderne luxe samenkomen. Dit paradijs in de buurt van Chersonissos, Kreta, biedt een ongekende harmonie tussen stijl en natuur. Met een uitgestrekte lagune die het hart van het resort vormt, omgeven door exotische tuinen en weelderige palmbomen, adem je hier pure sereniteit. De kamers stralen rust uit, met een vleugje tropische ambiance. Verwacht een gastronomische reis langs verschillende restaurants en een verfrissende duik in de uitgestrekte zwembaden. Stella Island Resort is simpelweg een schilderachtige ansichtkaart van perfectie.

6. Pelagos Suites Hotel - Kreta

Stap binnen in een wereld van onbezorgd genieten bij Pelagos Suites Hotel. Dit adembenemende toevluchtsoord aan de Griekse kust biedt een zeldzame combinatie van stijl en comfort. Het is als een warme omhelzing met een moderne Griekse touch: stralende witte gebouwen, weelderige groene tuinen en een sereen uitzicht op de zee. Van uitmuntende gastronomie tot zwembaden omgeven door weelderige palmbomen, elk detail belooft een onvergetelijk verblijf. De gastvrijheid van het personeel doet je direct thuisvoelen terwijl je geniet van de heerlijke zon van Kos.

Bij Lavida Travel streven we ernaar om jouw reiservaring te transformeren in een onvergetelijke droom. Boek nu en laat je verrassen door de betovering van deze topresorts in Griekenland!