checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
16 augustus 2023

Tips voor een geslaagd vriendinnenweekend!

Samen lachen en herinneringen maken - er is iets magisch aan een vriendinnenweekend. Of het nu gaat om het delen van verhalen bij het kampvuur, dansen tot in de vroege uurtjes of gewoonweg genieten van elkaars gezelschap in een schilderachtige omgeving, een vriendinnenweekend is er een om te onthouden. In deze blog duiken we in de wereld van leuke uitjes met je beste vriendinnen, waarbij we tips delen voor leuke vakantiebestemmingen, accomodaties en meer! Dit zijn onze tips:

Ibiza

Ibiza is een go-to bestemming voor vriendinnen vanwege de prachtige stranden, een levendig nachtleven en diverse leuke boetiekjes en marktjes. Huur gezellig een auto om dit unieke eiland met zijn pittoreske dorpjes en schilderachtige landschappen te ontdekken. 

Nativo Ibiza

Nativo Ibiza is een betoverend boetiekhotel op het eiland Ibiza, doordrenkt met een authentieke sfeer en natuurlijke elegantie. Omringd door weelderig groen en dicht bij de Middellandse Zee, biedt het een rustige en ontspannen ambiance. De accommodaties zijn gezellig en stijlvol, met moderne voorzieningen en rustieke accenten. Gasten kunnen genieten van de prachtige tuin en het verfrissende zwembad, evenals de mediterrane gerechten in het restaurant. Het attente personeel zorgt voor een warme en persoonlijke service, waardoor een verblijf bij Nativo Ibiza een onvergetelijke ervaring wordt.

Verzorging: logies ontbijt, halfpension, all inclusive

 

Siau Ibiza

Siau Ibiza is een prachtige accommodatie die perfect gelegen is op Ibiza. Met zijn luxe en stijlvolle design, weelderige tuinen en adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee, biedt Siau Ibiza de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen weekendje weg met de meiden. Neem samen deel aan een yogales en trakeer jezelf daarna op verse suhi in het à-la-carterestaurant Lachimo!

Verzorging: logies ontbijt, halfpension, all inclusive

 

Mykonos

Mykonos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee, bekend om zijn witgekalkte gebouwen met blauwe koepels, smalle geplaveide straatjes, idyllische stranden en bruisende nachtleven. Deze fotogenieke bestemming heeft een relaxte sfeer en dat is ook te voelen over het hele eiland. Het is echt een feesteiland, maar bied ook vele opties tot ontspanning of cultuursnuiven. Kortom, perfect voor een veelzijdig weekendje weg!

Andronikos Village

Andronikos Village is een charmant boutiquehotel op Mykonos met de welbekende Griekse charme. Dit hotel is uniek om de strakke en bijzondere inrichting. Het hotel ligt vlak bij Mykonos-stad en heeft een rustgevende uitstraling. Van het personeel en de heerlijke loungebedden bij het zwembad, tot aan de futuristische inrichting van jullie kamer. Jullie starten de dag hier goed met een uitgebreid ontbijt. En verder? Kijk maar wat de dag jullie brengt, het is tenslotte vakantie...

Verzorging: logies ontbijt, halfpension

Livin Mykonos

Livin Mykonos Boutique Hotel is een eigentijds en stijlvol boetiekhotel gelegen op Mykonos. Met zijn minimalistische en verfijnde design, gecombineerd met een warme en gastvrije sfeer, biedt het hotel een uitnodigende omgeving voor een onvergetelijk verblijf. De kamers en suites zijn modern ingericht en bieden comfortabele voorzieningen, terwijl het buitenzwembad, de poolbar en het panoramische uitzicht op zee een vleugje luxe toevoegen aan de ervaring. 

Verzorging:logies ontbijt 

Kreta is het grootste Griekse eiland en biedt een goede mix van geschiedenis, cultuur, natuur en gastvrijheid. Met zijn uitgestrekte kustlijn, adembenemende stranden, pittoreske dorpjes en levendige steden, is Kreta een bestemming die voor elk wat wils heeft. Ideaal dus!
 
Pepper Sea Club is een trendy en eigentijds boetiekhotel, gelegen op een betoverende locatie aan zee. Met een unieke mix van modern design en ontspannen luxe, biedt het hotel een verfijnde en intieme sfeer. De kamers en suites zijn stijlvol ingericht en voorzien van hoogwaardige voorzieningen, terwijl de prachtige zeezichten en de nabijheid van het strand zorgen voor een ontspannend toevluchtsoord voor jullie allemaal.
 
Verzorging: halfpension

Gelegen op een idyllische locatie, omringd door natuur en adembenemende uitzichten, belooft Ikones Suites een onvergetelijk verblijf. Met een combinatie van elegantie en traditionele Griekse charme, verwelkomt het hotel jullie in stijlvol ingerichte suites. Of jullie nu kaartspellen willen spelen op een eigen terras met uitzicht op zee, genieten van cocktails aan de bar of zonnebaden op het strand, hier zit je goed!

Verzorging: halfpension

Lanzarote

Lanzarote is een uniek eiland in de Canarische Eilanden, en staat bekend om zijn unieke landschap en altijd aangename temperaturen. Hiernaast biedt Lanzarote prachtige stranden, levendige stadjes, culturele bezienswaardigheden en tal van leuke tours en excursies. Nodig je vriendinnen uit op een tour door Tiamfaya National Park en laat jullie onderdompelen in de geschiedenis van dit gezellige eiland.

Seaside los Jameos

Seaside Los Jameos is zonder twijfel dé place to be voor jou en je vriendinnen! De verzorgde hotels van Seaside staan bekend om het uitgebreide en verse aanbod op culinair gebied. Elke avond bereiden de koks met liefde een heerlijk stukje vlees, vis of vega maaltijd. En de ligging? Die is ideaal; gelijk aan het strand Playa Pocillos en met de bus of wandelend over de boulevard zijn jullie in no time in het gezellige centrum van Puerto del Carmen

Verzorging: logies ontbijt, halfpension, All inclusive

La Cala Suites

Het ruikt hier nog helemaal nieuw! Elke dag komen jullie elke dag ‘thuis’ in dit kleinschalige hotel. Een wandeling naar het gezellige centrum of een dagje aan het zwembad; de keuze is aan jullie. Rust is trouwens het toverwoord in dit hotel; door de Adults Only formule is het hier echt een oase van rust.

Verzorging: logies ontbijt, halfpension

Dus, waar wachten we nog op? Laten we snel een nieuw vriendinnenweekend plannen en ons klaarmaken voor nog meer fijne herinneringen samen!

.