checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
01 januari 0001

Workation - Vakantie vieren en werken op bestemming

 

Een workation combineert werk en vakantie in één reis. Het is een trend onder digitale nomaden en professionals die op afstand werken. Het biedt voordelen zoals minder stress en verhoogde productiviteit. Vaak zijn er speciale faciliteiten beschikbaar, zoals coworkingruimtes en snelle Wi-Fi, om werken op afstand mogelijk te maken. Workations bieden de mogelijkheid om te werken vanaf een inspirerende locatie en tegelijkertijd te genieten van de voordelen van een ontspannen vakantie. Het is een unieke manier om werk en plezier te combineren. Benieuwd welke accommodaties jou een heerlijke workation kunnen bieden? Lees dan verder!


TIME TO SMILE Saint Nicholas – Griekenland - Corfu - Gouvia

TIME TO SMILE Saint Nicholas is een unieke vakantieaccommodatie op Zakynthos, Griekenland. Speciaal ontworpen om aan de behoeften van werkende reizigers te voldoen, biedt het een combinatie van stijlvolle appartementen met moderne faciliteiten voor werk en ontspanning. Het hotel beschikt over een prachtig ingerichte coworkingruimte, snelle Wi-Fi en een fitnessruimte, terwijl de appartementen zijn voorzien van volledig uitgeruste keukens en een dagelijkse schoonmaakservice. Gasten kunnen ook genieten van een duik in het zwembad en het adembenemende uitzicht op de omliggende heuvels.
Gelegen in de charmante haven van Agios Nikolaos, biedt de accommodatie gemakkelijke toegang tot het strand en de haven, evenals de vele restaurants en winkels in de omgeving. Het hotel ligt op slechts 35 minuten rijden van de luchthaven van Zakynthos en is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het prachtige eiland. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te werken of gewoon wilt ontspannen en genieten van de zon, TIME TO SMILE Saint Nicholas biedt de perfecte werk-vakantiebalans in een prachtige omgeving.


CHOGOGO DIVE & BEACH RESORT CURAÇAO – Curacao - Curacao - Jan Thiel

Het CHOGOGO DIVE & BEACH RESORT CURAÇAO biedt de perfecte combinatie van werk en ontspanning voor digitale nomaden en professionals die op afstand werken. Het resort biedt moderne en stijlvolle accommodaties, inclusief faciliteiten voor werken op afstand, zoals snelle Wi-Fi, een stijlvolle lounge met uitzicht op de oceaan en een rustige werkomgeving. Na het werk kunnen gasten genieten van de vele faciliteiten, zoals het grote zwembad, het restaurant en de bar met uitzicht op de oceaan. Het resort biedt ook een duikcentrum en een breed scala aan activiteiten, zoals kajakken en paddleboarden. Met zijn prachtige stranden, turquoise wateren en het levendige Willemstad op korte afstand, is CHOGOGO DIVE & BEACH RESORT CURAÇAO de ideale plek voor een workation.




TIME TO SMILE BALAIA SENSES – Portugal - Algarve - Albufeira

TIME TO SMILE BALAIA SENSES is een prachtig vakantieresort gelegen in Albufeira, Portugal. Het resort biedt volledig uitgeruste en stijlvol ingerichte appartementen met een eigen balkon of terras. Gasten kunnen genieten van het grote zwembad, de fitnessruimte en het zonneterras. Het resort is ontworpen met comfort en luxe in gedachten en biedt alles wat gasten nodig hebben voor een ontspannen vakantie-ervaring. Het resort ligt op korte afstand van prachtige stranden, de levendige jachthaven en de historische binnenstad van Albufeira. TIME TO SMILE BALAIA SENSES biedt tevens ook de ideale omgeving voor gasten die willen werken tijdens hun verblijf. De appartementen zijn namelijk voorzien van een eigen keuken en een werkruimte, en het resort biedt gratis wifi en een rustige omgeving om te werken. Gasten kunnen hun werktijd combineren met ontspanning bij het zwembad of kunnen werken op hun eigen balkon of terras. Na het werk kunnen gasten genieten van de faciliteiten en activiteiten van het resort, of de nabijgelegen stranden, restaurants en bezienswaardigheden verkennen. Of je nu dus op zoek bent naar een workation, een romantische vakantie, een familievakantie of gewoon wilt ontspannen in de zon, TIME TO SMILE BALAIA SENSES biedt de ideale vakantiebestemming.


Royalton Bavaro – Dominicaanse Republiek - Oostkust - Bavaro

Royalton Bavaro is een all-inclusive resort gelegen in Punta Cana, de Dominicaanse Republiek. Het resort biedt een prachtige werk- en vakantie-ervaring voor digitale nomaden en professionals die op afstand werken. Het resort biedt moderne en ruime kamers en suites, met alle benodigde faciliteiten voor een comfortabel verblijf en een productieve werkomgeving. Het resort beschikt over een businesscentrum met vergaderruimtes, high-speed internet en alle benodigde faciliteiten voor gasten die op afstand werken. Naast werken, biedt het resort ook tal van activiteiten en faciliteiten zoals zwembaden, restaurants, bars, spa's en entertainmentopties. Met zijn prachtige stranden, blauwe wateren en weelderige landschappen, biedt Royalton Bavaro de perfecte balans tussen werk en ontspanning voor iedereen die wil werken vanuit een inspirerende en ontspannen omgeving.


TUI BLUE LAGOON PRINCESS - Griekenland - Chalkidiki - Kalives

TUI BLUE LAGOON PRINCESS is een modern all-inclusive resort gelegen in de buurt van het Griekse dorp Kalives op Kreta. Het resort biedt een rustige en ontspannende vakantie-ervaring met alle comfort en luxe die je mag verwachten van een vijfsterrenresort. Het beschikt over stijlvolle kamers en suites met een eigentijds design en alle benodigde faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Het resort biedt ook tal van faciliteiten en activiteiten, zoals een groot zwembad, een privéstrand, diverse restaurants, bars en spa-faciliteiten. Het resort is geschikt voor koppels, gezinnen en groepen vrienden. Het biedt ook de ideale omgeving voor gasten die op afstand willen werken, met snelle wifi en een rustige werkomgeving. TUI BLUE LAGOON PRINCESS is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een luxe vakantie op Kreta.



.