checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
27 augustus 2019

Casa Cook Ibiza geopend

We zijn alweer een maandje verder, maar op 23 juli is officieel het nieuwe Casa Cook Ibiza geopend! Een luxe 5 sterren hotel, net buiten San Antonio gelegen in Cala Gracio.

Het splinternieuwe en stijlvol ingerichte vijfsterrenhotel Casa Cook Ibiza biedt prachtige kamers en juniorsuites. Het ligt op steenworp afstand van het relatief rustige Cala Gracio strand. De hotels van Casa Cook staan bekend om hun excellente keuken waarbij gebruik wordt gemaakt van uitstekende lokale ingrediënten.

Het hotel heeft een trendy bohemian stijl wat terug te zien is in de luxueuze kamers en de ruimere juniorsuites. Bij het zwembad kun je lekker relaxen op de ligstoelen onder de zon of een parasol. Breng je lichaam en geest tot rust bij de pilates en yogalessen. Als je echt tot rust wilt komen boek je een ontspannende massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van de organische producten van Meraki.

Wie van eten houdt is hier aan het juiste adres. Lekker en gezond eten staat centraal in Restaurant La Cruz, een uniek concept dat speciaal voor Casa Cook ontwikkeld is: hier vind je een culinaire beleving die helemaal gericht is op het samen genieten van een maaltijd die ook helemaal aan jouw wensen voldoet. Of je nu een visgerecht wilt eten, aandacht hebt voor jouw speciale dieet of juist een vegetarische maaltijd op prijs stelt: je vindt het allemaal hier om te delen en te genieten. Het hotel maakt gebruik van zorgvuldige geselecteerde ingrediënten uit de omgeving voor de verse gerechten. Daarbij kun je je eigen ritme volgen door de flexibele openingstijden van de restaurants.