Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau
De kerstdagen staan weer voor de deur en wij kunnen er alleen maar van dromen in Nederland om weer een witte kerst te hebben. Als je echter naar Scandinavië gaat is er al een echt winterwonderland te vinden. Hier lees je alles wat je moet weten over het mooie Lapland!
21 december 2022
Terwijl de temperaturen in Nederland dalen en de kerstdagen voor de deur staan, kijken we toch ook wel weer een beetje uit naar het lekkere weer. In een ander deel van het Nederlandse koninkrijk is het hele andere temperaturen. Zo vieren ze op de ABC-eilanden kerst met een graad of 26. Mocht je dus even onze koude winter willen ontvluchten, zijn deze eilanden zeker een aanrader! Maar voor welk eiland moet je dan kiezen?
16 december 2022
Heb jij ook een voorliefde voor lang tafelen, het zonnetje, mooie brede en witte stranden en de mogelijkheid om op avontuur te gaan?! Dan is het Griekse eiland Mykonos een perfecte bestemming voor een heerlijke zonvakantie.
9 december 2022
Ben jij een échte koopjesjager? Dan kan je vast ook niet wachten tot Black Friday! De aanbiedingen vliegen je al om de oren, maar wij hebben nog even van ons laten afwachten… Wij zullen jullie niet langer in spanning houden! Bij ons profiteer je t/m zondag naast de stuntprijzen van diverse reisorganisaties van €50 extra korting op alle vakanties vanaf €1000 met code: BLACK50. Keuzestress? Bij deze 5 toppers heb je gegarandeerd de beste vakantiedeal!
24 november 2022
Van 29 april tot en met 7 mei is het weer zover, de meivakantie. Dit is het perfecte moment om even de zon op te zoeken met hele gezin. Je bent namelijk de zomerdrukte nog voor, terwijl de temperaturen in Zuid-Europa al flink oplopen. Klinkt dit goed in de oren? Lees dan snel verder voor onze top 5!
18 november 2022