checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
13 januari 2022

Gegarandeerd waterpret tijdens je vakantie? Dan zit je bij deze 5 hotels zeker weten goed.

Hotels met grote aquaparken zijn mateloos populair onder gezinnen met kinderen. Niet zo gek ook, want wanneer de kids een geweldige tijd hebben, dan hebben de ouders dat ook ;-). Hier zetten we 5 tophotels voor je op een rij met gegarandeerd waterpret voor het hele gezin!



1. Pegasos World

We trappen het lijstje af met hotel Pegasos World. Dit hotel in Side, Turkije heeft zo een gigantisch zwembad, dat er maar geen eind aan lijkt te komen. En wat dacht je van al die glijbanen? Kronkelglijbanen, multi-lane glijbaan, boomerangs, sidewinders en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Voor de kleintjes is er een miniglijbanenpark en staat er zelfs een écht piratenboot in het zwembad!


2. VON Resort Golden Beach

Nog zo een topper! Het VON Resort Golden Beach hotel heeft maar liefst 13 waterglijbanen en 250 meter verderop ligt een privéstrand waar je via de prachtige tuin naartoe loopt. Wat zo fijn is aan dit hotel zijn de verschillende, ruime familiekamers waardoor je als groter gezin met z’n allen op 1 kamer kunt verblijven. Verder zijn er talloze (water)sport- en wellnessfaciliteiten.


3. Select Royal Makadi Resort

Select Royal Makadi Resort ligt direct aan een eigen zandstrand, heeft maar liefst 8 zwembaden en 18 verschillende glijbanen waar je vanaf kunt roetsjen! Welke glijbaan kies jij als eerst? Ga je voor een van de Multi-slide glijbanen of voor de Free Fall? Als je die hebt gehad kun je door naar de Kamikaze en Black Hole Slide. Als je durft...


4. Jaz Aquaviva

Groot, groter, grootst! Het nabijgelegen aquapark, waar je als gast van Jaz Aquaviva gratis en onbeperkt naartoe kunt, heeft maar liefst 50 glijbanen. Ja, dat lees je goed, 50! Met o.a. 5 kronkelglijbanen, 9 snelle glijbanen, 1 multi-lane glijbaan, 2 tube glijbanen, 1 boomerang, 1 kids waterspuitpark en 1 kids miniglijbanenpark is niemand uit het gezin nog weg te slaan uit het water. Verder heeft het hotel ruime, stijlvolle familiesuites en zijn er zelfs swim-up familiekamers te boeken. Deze liggen op de begane grond en daar plons je vanaf het terras direct in een gedeeld zwembad. Even tijd voor elkaar? Kom dan even helemaal tot rust in het adults-only zwembad op het dakterras. De kinderen vermaken zich ondertussen prima in één van gezellige kidsclubs, waar ze mee kunnen doen aan allerlei activiteiten en ook meteen nieuwe vriendjes maken!


5. SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito

Op het altijd zonnige Gran Canaria vind je dit geweldige hotel. SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito staat niet alleen gegarandeerd voor eindeloos waterpret, het is hier ook nog eens één en al luxe. De waterratjes onder ons hebben met al die supersnelle glijbanen de tijd van hun leven. En voor de kleintjes zijn er 2 miniglijbanenparken waar ze uren kunnen spetteren. Als ze klaar zijn met zwemmen en nog wat energie over hebben, spelen ze gezellig verder in de kidsclub of halen ze een lekker ijsje. Of twee ;-).


Natuurlijk zijn er meer hotels met hele gave aquaparken. Zoals deze:

1. Limak Lara Deluxe - Lara, Turkije
2. Aegean Blue - Rhodos, Griekenland
3. Select Garden Beach Resort - Hurghada, Egypte
4. Steigenberger Aqua Magic Hurghada, Egypte
5. Fodele Beach en Water Park Holiday Resort - Kreta, Griekenland



.