checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
03 november 2020

5x coronaproof kerst vieren in Nederland



Het ziet ernaar uit dat we dit jaar kerst op een andere manier moeten gaan vieren dan we gewend zijn. Minder mensen, niet naar het buitenland.. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, maar gelukkig zijn er in Nederland een aantal hele leuke plekjes te vinden waar jij met je familie en/of vrienden kerst kan vieren. Daarom hebben wij de 5 leukste vakantieparken om kerst te vieren voor je op een rij gezet. Lees snel verder om te ontdekken waar jij eind dit jaar naartoe moet!




1. Roompot Kustpark Texel

Waar kan je nou beter kerst vieren dan op Texel? Met de boot ernaartoe, dat is al een vakantie op zich. De zilte lucht van het wad komt je al tegemoet als je de boot afstapt. Op dit eiland is er genoeg te doen, maar je komt er tegelijkertijd echt tot rust. Ga zeehonden spotten en geniet daarna van de prachtige zonsondergang, terwijl de kinderen de laatste schelpen verzamelen. Echt even tijd voor elkaar op het heerlijke Roompot Kustpark Texel. Met haar geweldige ligging vlakbij het strand en het gezellige plaatsje De Koog, kan je geen beter vakantieadres wensen op Texel. De comfortabele chalets maken het af.




2. Centerparcs Het Heijderbos, Limburg

Stel je eens voor: samen bij het knisperende haardvuur zitten in je cottage, een winterse wandeling maken door de uitgestrekte bossen, leuke binnen- en buitenactiviteiten doen in het park en uitgebreid gourmetten of steengrillen in je cottage... Zo ziet de kerstvakantie bij Center Parcs het Heijderbos in Winter Wonderland-sferen eruit. Zeg ja tegen een onvergetelijke kerst samen. En niet geheel onbelangrijk.. Wist je dat er standaard een gedecoreerde kerstboom klaarstaat in je cottage, bij aankomsten van 7/12/20 t/m 9/1/2021? Vergeet ook zeker niet onder de boom te kijken voor een extra cadeautje!




3. Vakantiepark Slagharen, Overijssel

Het avontuur gaat door, ook tijdens de Kerst. Overnacht tijdens deze feestelijke dagen in Slagharen. Met kerst in een attractiepark wonen, een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Tijdens Winter Slagharen ontdek je meer dan 30 spannende attracties en shows. Na een ritje in de Oldtimers of de Gold Rush kun je even opwarmen bij het kampvuur onder het genot van een beker warme chocolademelk of glühwein. En heb je even genoeg van het attractiepark? Leef je dan uit in Aqua Mexicana. Op tweede kerstdag is er een heerlijk en speciaal kerstbuffet. Waar wacht je nog op?





4. Vakantiepark Beekse Bergen, Noord-Brabant

Beleef de kerstvakantie bij Beekse Bergen. Begin de dag met een kerstontbijt, ga op safari in het naastgelegen Safaripark, neem een duik in het overdekte zwembad en doe mee aan de activiteiten van het animatieteam. In de kerstvakantie kun je in het Safaripark op verschillende safari's gaan. Tijdens deze safari's ontdek je hoe de wilde dieren de kerstvakantie doorbrengen en ga je op avontuur in de natuur. Met de AttractiePas die je krijgt bij een verblijf in het Safari Resort of in het Vakantiepark heb je gratis en onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen en diverse andere dagattracties.




5. De Katjeskelder, Noord-Brabant

Met de hele familie in de kerstvakantie op een vakantiepark verblijven, doe je het beste op De Katjeskelder! Heerlijke accommodaties, veel verschillende faciliteiten en een geweldige omgeving waarin u leuke uitstapjes kunt maken. Wanneer het buiten koud is, zijn er op dit vakantiepark genoeg leuke binnenactiviteiten, zoals het overdekte zwembad. Laat de kids lekker zwemmen of ravotten in de speeltuinen en rust zelf lekker uit met een goed boek bij je ruime bungalow. Op De Katjeskelder beleef je met de hele familie een heerlijke vakantie in een bungalow midden in het bos!




.