checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
29 april 2019

Onze leukste citytrips op een rij!

Wil jij binnenkort een mooie citytrip maken, maar heb je de perfecte stad nog niet gevonden? Het kan wel eens moeilijk zijn om een leuke stad te kiezen. Alle steden hebben wel wat anders te bieden en er is zoveel keuze! Speciaal voor jou hebben wij onze leukste citytrips op een rijtje gezet. Maak je straks een romantische wandeling door het prachtige Lissabon, ontdek je de bijzondere architectuur van Barcelona of smul je toch liever van een heerlijke Italiaanse pizza in het hart van Rome? 

Lees snel verder en ontdek welke stad het beste bij jou past!
 
Lissabon

Een gezellige, bruisende stad vol prachtige kleuren en gezellige straatjes. Dat is Lissabon. In deze stad valt er zó veel te ontdekken! Verken de vele karakteristieke wijken en ontdek de mooiste uitzichten over de stad. Een uitstapje naar het spectaculaire Sintra mag je niet overslaan! Wat een geweldige citytrip!

Barcelona

Spaanse tapas, terrasjes, zon én strand... Klinkt niet verkeerd, toch? Hier kan je namelijk stad met strand combineren! Een van de hoogtepunten is de Sagrada Família die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek in Barcelona. En natuurlijk moet je ook even slenteren over de populaire boulevard La Rambla, waar straatmuzikanten je zullen vergezellen.

Rome

Een typisch Italiaanse espresso op een gezellig terras, een bezoek aan de mooiste historische bouwwerken en overheerlijk vers schepijs. We hebben het natuurlijk over Rome! Wandel door de gezellige straten en laat je overspoelen door de prachtige cultuur. Na een fantastische dag schuif je aan in een pizzeria en geniet je van de lekkerste pizza die je ooit hebt geproefd!

Budapest

De 'parel aan de Donau'. Dat is Budapest! Een van de mooiste hoofdsteden van Europa en zeker een aanrader voor een onvergetelijke stedentrip! Ontdek zowel het nieuwe als het oude gedeelte en laat je verrassen door de geweldige cultuur. Bezoek interessante musea, bekijk prachtige bouwwerken of ga een dagje shoppen in de lange winkelstraat Vaci Utca. In Budapest kan het allemaal!

En, een keuze kunnen maken? Heb je kunnen kiezen uit één van deze parels, of ga je liever nog even kijken naar andere steden? No problem! Bekijk ons volledige aanbod voor citytrips!