Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht

De mooiste duikbestemmingen!

De mooiste duikbestemmingen!

18 september 2018

Wil je inspiratie opdoen voor de mooiste bestemmingen om te duiken? Wij helpen je graag een handje!


Het verkennen van de adembenemende onderwaterwereld.. Het kan natuurlijk vrijwel overal, maar wat zijn nou écht de bestemmingen om nooit te vergeten? Wij hebben het voor je uitgezocht, dus laat je inspireren en boek de ultieme duikvakantie!

Egypte

Egypte kan natuurlijk echt niet uit dit lijstje ontbreken. Het land van piramides, farao's en ook een adembenemende onderwaterwereld. Wie wil dat nou niet gezien hebben? Egypte is de perfecte bestemming voor de beginnende en de ervaren duiker. Je kijkt je ogen uit. Van de meest bijzondere koraalriffen tot de mooist gekleurde tropische vissen.

Aan het eind van een prachtige, warme dag plof je languit neer op het hagelwitte strand, starend naar de zon die langzaam achter de horizon verdwijnt. Wát een topvakantie!

Benieuwd geworden? Bekijk ons aanbod voor Egypte!

Aruba

Hagelwitte stranden, een kraakheldere azuurblauwe zee en tropische temperaturen. Dat is Aruba! Maar dat is niet alles. Je kunt hier prachtig duiken en de mooiste tropische vissen spotten bij Boca Catalina Beach en Mangel Halto Beach!

Wil jij ook naar dit schitterende eiland? Bekijk ons aanbod!


Cyprus

Misschien niet de meest voor de hand liggende, maar ook op Cyprus kun je fantastisch duiken. Spot verschillende zeeschildpadden en inktvissen en waan je tussen alle kleine visjes. Cyprus is vaak voordelig en een hele leuke duikbestemming!

Nieuwsgierig? Bekijk ons uitgebreide aanbod!

Mexico

Mexico is een prachtig, kleurrijk land dat beschikt over bijzondere, culturele schatten. Het is ontzettend divers met woestijnvlaktes, witte stranden, tropische regenwouden en een prachtige onderwaterwereld. Voor ieder wat wils!

Bekijk ons uitgebreide aanbod naar adembenemend Mexico!


Thailand

Betoverende bergen, hagelwitte stranden en een unieke cultuur. Dat kan alleen maar Thailand zijn. De koraalriffen van Koh Phi Phi zijn prachtig! Je vindt hier de dolfijn, de zeeschildpad en de doejong. Als dit geen onvergetelijke reis wordt...

Bekijk ons aanbod voor bijzonder Thailand!


Kun je niet meer wachten?

Mooi! Bekijk snel al ons aanbod en zoek je droomvakantie.. Zie jij jezelf al in duiken tussen de schildpadden en tropische vissen?


Door: Claudia Giesen, september 2018