checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
17 mei 2022

FTI.. Fijne vakantie!



FTI Reizen weleens van gehoord? Het Duitse FTI is één van de grootste touroperators van Europa en bestaat al ruim 30 jaar. Na al een hoop Europese landen volop van reisaanbod te voorzien, is nu Nederland aan de beurt. Met de populaire bestemmingen en voordeligere prijzen, zit jij hier in elk geval goed. Voordelig én supergoed geregeld! Geen reserveringskosten, bagage altijd inclusief, en vaak voordeligere prijzen in verband met de afwijkende schoolvakanties! Boek jij ook je vakantie bij FTI?



Topbestemmingen van FTI

Benieuwd waar je met FTI allemaal naartoe kan? FTI biedt de mooiste vakanties aan naar Turkije, Egypte, Spanje, Griekenland en Malta. Wil je wat verder vliegen? Ga dan met FTI naar Dubai of de Dominicaanse Republiek. Aan bestemmingen geen gebrek!




Tophotels

Met zoveel hotels, hoe weet je nou waar je precies naartoe moet? Geen zorgen! Wij zetten de vijf populairste hotels van FTI Reizen voor jou op een rij!




1. Eftalia Village - Turkije

Het plezier spat er van af in Eftalia Village aan de Turkse Rivièra. Door de laagbouw en de mooie tuinen waan je je in het perfecte vakantiedecor. Voor jonge en oude gasten is er altijd iets te beleven. Aan waterpret ook geen gebrek met zoveel glijbanen. En als extraatje heb je als gast van dit hotel gratis toegang tot Eftalia Island. Voor de grotere families en degene die wat meer ruimte willen, heeft Eftalia Village zeer ruime familiesuites. Iedereen lekker zijn eigen kamer, net als thuis!




2. Limak Lara

Even helemaal zen in de Aziatische sferen van Limak Lara in Turkije. Door de serene aankleding en het gebruik van natuurlijke materialen loop je bijna letterlijk door een golf van ontspanning. Dat komt goed uit, want dat had je juist even nodig. De kids vermaken zich nog wel even in de miniclub. Mooi moment om nog even te genieten van een Turkse massage. Of nog even lezen op een bedje bij het zwembad. En wel heel speciaal: de obers zoeven bij Limak Lara rond op rolschaatsen. Zo nip je in een mum van tijd weer van een heerlijk drankje.




3. Labranda Marieta

Geniet met volle teugen van uw vakantie! Het Adults Only Hotel Labranda Marieta biedt ideale omstandigheden voor een geslaagde vakantie. De stijlvolle ambiance en de moderne kamers zullen u inspireren.




4. Casa Cook El Gouna

Wil je (leren) duiken, (leren) kitesurfen of heerlijk relaxen onder de altijd aangename Egyptische zon? Dan is Casa Cook El Gouna dé perfecte uitvalsbasis voor jou. Dit 5-sterren Only Adult boutique hotel werd in 2019 gebouwd en biedt je luxe in het fantastische woestijnlandschap. Vlak bij de Rode Zee waan je je in een oase van rust dankzij de aantrekkelijke inrichting van het hotel. Eenvoudig en chique, waarbij gebruik is gemaakt van warme natuurlijke materialen en aardetinten, tropische planten en invloeden uit de Arabische architectuur. Eenmaal aangekomen op deze mooie plek is het tijd om je hoofd lekker leeg te maken, te ontspannen en je op te laden met nieuwe energie.


De ruime, comfortabele kamers, juniorsuites en villa’s zorgen voor een flinke dosis rust. Met fijne bedden, een privéterras en de villa’s zelfs met een privézwembad. Maar ook in het spacentrum met binnenzwembad kun je je lekker in de watten te laten leggen. En wat is een vakantie zonder te smullen van overheerlijke gerechten? In The Kitchen Club geniet je van een eclectische mix van recepten en smaken uit de hele wereld met een oostmediterrane twist. Aan de bar proost je op een topvakantie, bijvoorbeeld met een cocktail met verse kruiden of verse vruchtensap. Voldoende om in het hotel te blijven, maar ook daarbuiten is er van alles te zien, doen en beleven. De Rode Zeekust staat bekend om mooie lagoons, prachtige koraalriffen, fijne zandstranden, de gezellige marina en de woestijn met fantastische zandduinen die zich perfect lenen voor een woestijnsafari. Wat ga jij doen tijdens je vakantie?




5. The Cove Rotana - Ras Al Khaimah

Op zoek naar wat ontspanning? Dan bent u bij The Cove Rotana aan het juiste adres in dit idyllische hotel op een dromerige heuvellocatie en met een prachtig uitzicht over de Arabische Golf. Ontspan op het privé-zandstrand en geniet van het lagunezichts die door het hele resortcomplex lopen.




.