checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
17 juni 2021

Top 5 vakantiehotels voor de zomer 2021



Kan jij ook zo moeilijk kiezen? Wij weten natuurlijk welke hotels het goed doen en het meest populair zijn. Die kennis delen we graag met jou! Benieuwd waar jij deze zomer écht naartoe moet? Lees dan gauw verder.




1. Corendon Mangrove Beach Resort - Curacao

Het neusje van de zalm op Curacao. Het nog bijna spiksplinternieuwe Corendon Mangrove Beach Resort (anno 2020) is een vakantieoord als nooit tevoren. Dit enige 5-sterrenresort op het eiland wordt aan drie zijden omringd door een mangrovebos dat bijna nergens anders in het Caribisch gebied te vinden is. Voor de deur ligt het heerlijke privéstrand met uitstekende duikmogelijkheden door de pier en het wrak op de zeebodem, een eigen duikcentrum en diverse watersportmogelijkheden. Vanuit het 24-uurs Ultra All Inclusive hotel loop je gemakkelijk naar het centrum van Willemstad en de historische, natuurlijke haven. Ook ín het hotel kijk je je ogen uit. Wat dacht je van een Food Street met Nederlandse snacks, pizza’s, wafels en ijs, luxe kamers, ruime suites en 4 zwembaden? Helemaal gaaf is natuurlijk het aquapark met spectaculaire glijbanen zoals de vrije val, rafting glijbaan, blackhole en multi lane. En als klap op de vuurpijl de unieke, avontuurlijke, revolutionaire King Cobra waar je hoe dan ook een adrenaline kick van krijgt. Dit is wat we noemen; next level aquafun!
Dus ‘unplug’ jezelf van je drukke (werk)leven, want dit is dé plek om je over te geven aan het relaxte levensritme van Curaçao..




2. Bull Eugenia Victoria - Gran Canaria

Al jaren is Bull Eugenia Victoria dé topper op Gran Canaria onder de Nederlandse gasten. Ga lekker naar het strand met de gratis shuttleservice en ga zonnen of neem een verfrissende duik in het mooie zeewater. Ga op stap in het centrum op 150 meter afstand, en duik binnen bij gezellige bars, restaurants en winkels of de vele sportactiviteiten die buiten het hotel plaatsvinden. De locatie is perfect, maar ook het hotel mag er wezen! Geniet van een heerlijke sfeer, en heb plezier met de vele sportfaciliteiten. Liever relaxen? Hotel Eugenia Victoria heeft een eigen wellnesscentrum waar je heerlijk kan gaan genieten. Doe eens gek en neem een exotische massage!




3. Van der Valk Plaza Beach Resort - Bonaire

Liefhebber van zon, zee, strand én onderwaterwereld? Dan mag je Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire niet overslaan! Dit hotel is ''the place to beach'', gelegen pal aan het strand met eigen jachthaven. Ideaal voor elke duiker of snorkelaar want vanaf het strand loop je zo de azuurblauwe zee in om de onderwaterwereld te ontdekken. En die is adembenemend! Na zo'n verfrissende duik plof je hier lekker neer op een loungebed, en geniet je van het tropische klimaat. Relax met een drankje bij de Beachbar en zie de zon in de zee zakken.




4. Nativo Ibiza - Ibiza

Nativo Ibiza Hotel, is voor jou the place to be! Een van de nieuwste aanwinsten op Ibiza. Een uniek, kleinschalig hotel met een warme, bohemien sfeer, helemaal in de stijl van Ibiza. Ligbedden en loungebanken met dikke kussens, hangmatten en palmbomen rond het zwembad. Je kan niet anders dan hier helemaal tot rust komen.




5. Blue Lagoon Ocean - Kos

Blue Lagoon Ocean, onderdeel van de gerenommeerde keten Blue Lagoon, heeft een nieuw vakantieparadijsje op Kos voor iedereen met een minimale leeftijd van 16 jaar! Op het oostelijke puntje van het eiland, vrijwel direct aan het Psalidi strand en op slechts 5 kilometer van de gezellige hoofdstad Kos-Stad. Een betere ligging kun je je niet wensen; je wisselt de levendige omgeving namelijk makkelijk af met een aantal relaxdagen aan het zwembad. En dat is echt geen straf, want dit 4-sterrenplushotel beschikt over nieuwe kamers met onder andere een jacuzzi en junior suites met een privé- of gedeeld zwembad. De uitstekende maaltijden in zowel het buffet- als à-la-carterestaurant, de diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten en de grote subtropische tuin maken het een perfect vakantieoord. Geniet van een onbezorgde adults only vakantie en ervaar Blue Lagoon Ocean zelf!




.