Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
29 april 2019

Top 5 steden met kerst!

     
 

Top 5 steden met kerst!

20 november 2017

 
 
 

"Wat is er mooier dan een schitterend verlichte stad met een magische kerstsfeer?"

 

Wij nemen je graag met ons mee door onze top 5 favoriete kerststeden!

   


Londen

De ultieme kerstsfeer ervaar je hier. Londen is de perfecte stad voor al je kerstinkopen! Bezoek de gezellige kerstmarkt onderaan de London Eye en kom helemaal in de sfeer. Oxford Street wordt schitterend verlicht en Trafalger Square wordt versierd met een gigantische kerstboom. Ook raden wij je aan een bezoek te brengen aan Harrods! Daar vind je echt de állermooiste kerstversiering!

Berlijn

Tijdens kerst is Berlijn the place to be. Een gigantische zee van lichtjes. De knusse kerstmarkten geven je het ultieme kerstgevoel. Van de maar liefst 80 kerstmarkten, is de Gendarmenmarkt de állermooiste. Deze mag je echt niet overslaan.

Kopenhagen

Prachtige versierde straten en schitterende verlichting. In Kopenhagen kom je helemaal in de kerstsfeer. Nummer 1 tip: de kerstmarkt in de tuinen van Tivoli! Talloze kraampjes, lekkernijen en versieringen, écht een must-see! Eindeloos veel lichtjes en prachtige kerstbomen. De vele kerststalletjes maken het helemaal af!

Parijs

Voor een romantische, sfeervolle kerst moet je echt naar Parijs. De beroemde Eiffeltoren wordt 's avonds prachtig verlicht en is zeker de moeite waard. Wandel door de wijk Montmartre en bewonder de schitterende basiliek de Sacré-Coeur. Schaatsen, kerstmarkten bezoeken en genieten van de kerstsfeer. Het kan allemaal in Parijs!

New York

Natuurlijk mag New York in onze top 5 niet ontbreken. Van prachtig versierde straten en winkeletalages tot gigantische kerstbomen én natuurlijk prachtige warenhuizen voor de leukste kerstinkopen! Bezoek de vele kerstmarkten, ga mee met de kerstlichtjestour door de stad en ga heerlijk schaatsen op de ijsbaan bij Rockefeller Center. New York, dé plek waar je minstens één keer kerst moet hebben gevierd!