checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
20 mei 2022

Keuzestress bij het boeken van je zomervakantie? Deze 5 toppers staan garant voor een onvergetelijke vakantie!

Ben jij iemand die de zomervakantie altijd op het laatste moment boekt? Geen zorgen, deze 5 hoteltoppers zijn absolute aanraders én zijn op het moment van schrijven ook nog eens beschikbaar voor de zomervakantie van 2023.




1. RIU Gran Canaria




Boek een hotel van RIU en ervaar een compleet verzorgde vakantie. Bij RIU staat service voorop en dan bedoelen we ook écht voorop. RIU Gran Canaria is een prachtig strandhotel, direct aan zee en is zeer geliefd onder vakantiegangers. Met welk reisgezelschap je ook gaat, aan alle leeftijden is gedacht. Geniet van wat tijd voor jezelf in het Adults-only infinity pool terwijl de kinderen in goede handen zijn bij de kidsclubs, waar de leukste activiteiten worden georganiseerd en ze nieuwe vriendjes maken!



2. Side Mare Resort & Spa





In het zonovergoten Turkije, all inclusive, een te gek aquapark, kinderanimatie voor verschillende leeftijden en het strand om de hoek… Dat is Side Mare Resort & Spa in een notendop. Je weet dat je bij een hotel zoals deze een vakantie vol plezier en gezelligheid te wachten staat. Wil je er eens een dagje op uit? Dan zijn de Manavgat watervallen een absolute aanrader. Met het openbaar vervoer of een taxi ben je er zo!



3. Relaxia Lanzasur Club




Een waar paradijs voor de waterratjes onder ons! Het 3 sterren Relaxia Lanzasur Club is een ruim opgezet bungalowpark en al jaren een veel geboekte accommodatie. De sfeervolle bungalows zijn te boeken tot wel 8 personen, dus ideaal voor grotere gezinnen! Je hebt gratis en onbeperkt toegang tot het naastgelegen aquapark, met onder andere een golfslagbad, lazy river, 5 spectaculaire glijbanen en een apart kinderbad met waterspeeltoestellen voor de allerkleinsten. Één nadeel: de kinderen willen naar alle waarschijnlijkheid nooit meer naar huis. Houd daar rekening mee ;-)



4. Invisa Club Cala Blanca




Een heerlijke vakantie voor jong en oud! Het 3 sterren Invisa Club Cala Blanca ligt direct aan het zandstrand Es Figueral op Ibiza. Even genoeg van het strand? Neem dan een verfrissende duik in één van de zwembaden of ga samen met de kinderen ‘op avontuur’ in het waterspuitpark waar een heus piratenschip te vinden is!



5. Marmari Palace




Zin een all inclusive strandvakantie die echt compleet verzorgd is? Kijk dan eens naar Marmari Palace, waar je zowel een actieve als ontspannende vakantie kunt beleven. Met de talloze sportfaciliteiten, gezellige entertainment, uitgebreide buffetten en animatie voor de kinderen is het voor iedereen een feestje. Als even wilt afkoelen duik je gewoon in één van de vele zwembaden of loop je op je slippers en met je badhanddoek over je schouder naar het strand voor de deur.




.