Waarom Tunesie écht op je bucketlist moet!

Pak je koffers, het is tijd om te gaan! Hoewel de meeste mensen niet direct aan Tunesië denken bij het boeken van hun zonvakantie, is dit land wel degelijk een fantastische bestemming. 

" Zorgeloos over straat lopen, de hele dag ontspannen op het strand, genieten van de zon of een geweldige excursie, alles kan! Laat je verrassen door de gastvrijheid en de gezellige sfeer. Je zal je geen moment onveilig voelen. Bezoek de luxe jachthaven en struin langs de vele winkels. Ook is Les Maisons des Jardins een bezoekje waard! "

Lees snel verder!

12 juni 2018

Ontdek Rhodos!

Onze collega Sylvia is op studiereis geweest naar Rhodos en vertelt je alles over dit Griekse eiland!

"Als er één plek op het eiland is met culturele hoogtepunten, dan is het wel Rhodos-Stad. Deze stad vind je in het noorden van het eiland en is meer dan 2400 jaar oud! Wandel door de gezellige straatjes en smalle steegjes van de binnenstad, welke is omheind door prachtige stadsmuren. "

Lees snel verder!

7 juni 2018

Op studiereis naar bijzonder Senegal!

Senegal, het land van de gastvrijheid, de heerlijke zandstranden en de altijd aanwezige zon. Onze collega Kiki heeft dit prachtige land met eigen ogen mogen zien, en deelt hier haar verslag over! 

"We rijden door het park en we kijken onze ogen uit. We spotten giraffen, zebra’s, neushoorns en ontzettend veel prachtige vogels. Er zitten hier ook veel leuke aapjes! De reisleider vertelt ons dat er hier wel meer dan 120 verschillende soorten vogels zitten, bizar! 

Lees snel verder! 

3 april 2018

Lavida Travel weer verkozen tot Beste Reisbureau van Nederland!

Afgelopen dinsdag is Lavida Travel wederom verkozen door de bezoekers van Zoover.nl tot Beste Reisbureau van Nederland!

29 maart 2018

Onlangs gerenoveerde hotels

Wil jij genieten van een ultra luxe vakantie? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij nemen je mee langs alle hotels die onlangs zijn gerenoveerd! Zo weet jij straks precies waar je moet zijn en kun je gerust op reis..

Kijk snel naar ons overzicht van de onlangs gerenoveerde hotels!

16 januari 2018