Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Heb ik een vaccinatie nodig voor mijn vakantiebestemming? 

 

Niets fijner dan heerlijk ontspannen op vakantie gaan! Maar weet u ook dat u na uw vakantie flink ziek kunt worden? Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Infectieziekten komen voor in veel landen, misschien ook op uw reisbestemming. Voorbeelden zijn verre bestemmingen zoals Afrika, Zuid- en Midden Amerika, maar ook landen zoals Turkije, Egypte, Tunesië en zelfs landen in Europa. Voor veel van deze landen worden vaccinaties aanbevolen en voor een beperkt aantal landen zijn vaccinaties zelfs verplicht. Vaak wordt er gedacht dat wanneer een vaccinatie niet verplicht is, deze ook niet nodig zal zijn. Dat is niet waar.

Dankzij vaccinatie tegen ernstige infectieziekten kunt u zich een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt voor de vaccinatie! Makkelijk toch? En u bent de komende tijd (soms zelfs jarenlang) goed beschermd.

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan wilt u natuurlijk zeker weten welke risico’s u loopt. Hier kunt u het vaccinatie advies per land terugvinden.

Lavida Travel werkt samen met Thuisvaccinatie.nl. Dit een landelijk werkend vaccinatiecentrum waarbij u thuis gevaccineerd kunt worden. Dus geen wacht- en reistijd meer! U maakt een afspraak wanneer het u uitkomt, zelfs 's avonds of in het weekend, zonder hier extra kosten voor te betalen. Thuisvaccinatie.nl werkt alleen met BIG-geregistreerde artsen die vakkundig uw vaccinaties zetten en advies geven. De tarieven liggen op hetzelfde niveau als die van de GGD's of huisartsen. Ook worden de vaccinaties meestal (deels) vergoed door de zorgverzekeraars. Voor meer informatie kunt u het vergoedingenoverzichtbekijken.

Maak een afspraak met Thuisvaccinatie.nl voor uw reisvaccinaties aan huis. Het is helaas niet mogelijk om een afspraak te maken buiten Nederland.

Categorie: