ACTIE: gratis douglasbon t.w.v. €35,-
X
checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau

Wie is Lavida Travel?

Omdat persoonlijk advies bij Lavida Travel hoog in het vaandel staat, zullen wij ons even kort aan u voorstellen:

Wij zijn Carlijn en Femke Evers, twee zussen met een grote passie voor reizen, en hebben in 2010 samen Lavida Travel opgericht. Inmiddels met een jong, reislustig team, streven wij altijd naar een combinatie van de beste service tegen de laagste prijs. Juist in een online omgeving realiseren wij het belang van persoonlijke aandacht, service en klantgerichtheid.

Om onze kwaliteit te waarborgen vragen wij onze klanten een beoordeling over ons en de vakantie achter te laten. Uit deze méér dan 3000 beoordelingen blijkt een hoge mate van klanttevredenheid en dit proberen wij zo te houden! De beoordelingen kun je tevens terugvinden bij de verschillende accommodaties. Kom je er online niet helemaal uit? Wij en onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte reis. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

 

Onafhankelijk reisbureau

Lavida Travel is een onafhankelijk reisbureau en biedt vele grote Nederlandse en Duitse touroperators aan, waaronder Corendon, TUI, Club Med, FTI en Alltours. Door ons gebruikersvriendelijke zoek-en-boeksysteem kun je eenvoudig alle prijzen van de verschillende touroperators vergelijken. Op deze wijze trachten wij een zo onafhankelijk en objectief mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Lavida Travel is een handelsnaam van de RTG, gevestigd te Rotterdam.

 

Laagste prijs

Lavida Travel streeft ernaar altijd de voordeligste prijs te bieden. Vind je de reis elders goedkoper? Dan kijken we uiteraard graag samen met jou naar de mogelijkheden om de prijs te matchen.

 

Service

Naast een lage prijs staat service en persoonlijke aandacht hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn 6 dagen in de week (telefonisch, per mail en per chat) bereikbaar en beantwoorden jouw vragen zo snel en adequaat mogelijk. Vindt je het maar gedoe om jouw reis zelf uit te zoeken of ben je op zoek naar een reis op maat? Wij adviseren jou graag en stellen daarbij een passende offerte op. Uiteraard voor dezelfde prijs als op de website. Uit de vele beoordelingen van onze klanten blijkt dat men over het algemeen zeer tevreden is over onze serviceverlening en mate van persoonlijke aandacht.

 

Klantprogramma

Lavida travel hecht veel waarde aan haar bestaande klanten en wil haar klanten dan ook belonen voor speciale diensten. Lavida Travel heeft daarom voor haar bestaande klanten een uniek loyaliteitsprogramma ontwikkeld. Wanneer je een reis boekt via Lavida Travel ontvang je een unieke inlogcode waarmee je automatisch kunt deelnemen aan dat loyaliteitsprogramma: Lavida Gold.

Als Lavida Goldmember profiteer je van leuke aanbiedingen, extra kortingen en speciale acties.

 

Betrouwbaarheid

Lavida Travel is een handelsnaam van de RTG, lid van zowel de SGR (1143) als de ANVR (4554). Jij bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.

 

Wat is Lavida Travel?

Lavida Travel is een onafhankelijk (online) reisbureau met een breed assortiment aan reizen en reisgerelateerde artikelen. Lavida is bemiddelaar tussen jou en de grootste touroperators en biedt tevens reizen aan uit eigen aanbod (als touroperator). Met behulp van het gebruikersvriendelijke zoek- & boeksysteem kun je in één oogopslag zien welke accommodatie beschikbaar is en welke touroperator dit voor jou het voordeligst aanbiedt. Onze medewerkers adviseren jou graag via de telefonische helpdesk, live chat of een persoonlijk gesprek op kantoor. Jouw persoonlijke situatie en wensen staan hierbij uiteraard centraal. Je kunt ook online een offerte aanvragen. Binnen twee werkdagen ontvang je een op maat gemaakte offerte per e-mail.

 

Missie van Lavida Travel

Lavida Travel BV is een onafhankelijk (online) reisbureau gevestigd in Rotterdam en is aangesloten bij ANVR en SGR. Op basis van een effectieve multichannel strategie bemiddelt Lavida in reizen en reisgerelateerde artikelen. Hoogstaand persoonlijk advies, een breed assortiment, transparantie met betrekking tot de kosten en een loyaliteitsprogramma staan hierbij centraal.

Lavida Travel biedt in eerste instantie een onafhankelijk reisadvies. Lavida Travel is niet gebonden aan slechts één touroperator, maar doet zaken met meerdere touroperators in Nederland. De klant krijgt daarom altijd een onafhankelijk beeld van reizen en hoe prijzen hierin verschillen per touroperator. Lavida travel biedt klanten de mogelijkheid om gemakkelijk tot een gewenste vakantie te komen door middel van het zoek- en boeksysteem. Lukt dit niet, dan is er altijd de mogelijkheid telefonisch contact op te nemen, een online offerte aan te vragen of een afspraak bij je thuis in te plannen.

Lavida Travel biedt ook reisgerelateerde producten aan, zoals gerelateerde verzekeringen, autohuur en mooie excursies op bestemming en een Schiphol taxi.

Kortom, Lavida Travel is jouw onafhankelijke reisadviseur voor alle soorten reizen en bijbehorende producten.

 

Lidmaatschappen

Lavida Travel is een handelsnaam van de RTG, lid van zowel de SGR als de ANVR. Op deze manier bieden wij jou zekerheid over jouw financiën en onze kwaliteit. RTG is ingeschreven in het KvK register onder nummer KvK 24152265.

De SGR (ofwel Stichting Garantie Reisgelden) staat in voor jouw vooruitbetaalde reisgelden, indien de betrokken reisagent wegens financieel onvermogen niet presteert. Lavida Travel is lid van de SGR om zo zekerheid te bieden in een financieel ongunstige situatie. Dit houdt dus in dat de SGR het gehele assortiment van Lavida Travel met uitzondering van lijndiensttickets en separate huurovereenkomsten (zoals autohuur) financieel dekt op het moment dat er sprake is van financieel onvermogen. Voor meer informatie kijk je op www.sgr.nl.

De ANVR (ofwel het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) is een belangrijke brancheorganisatie in de reiswereld. De ANVR staat voor kwaliteit, en elk lid dient zich dan ook te houden aan de kwaliteitswaarborgen van de ANVR. Zo zijn ANVR-Reisagenten verplicht hun personeel adequaat op te leiden. Deskundig en goed advies kan daarom worden gegarandeerd. Verder ziet de ANVR ook toe op eerlijke reisvoorwaarden en veilig en verantwoord betalen en reizen. Voor meer informatie kijk je op www.anvr.nl.