checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau

Verzekeringen

Vakantie is belangrijk. Geniet onbezorgd! Dit kan door middel van een reis- en annuleringsverzekering. Een reisverzekering voor als er tijdens de vakantie wat misgaat en een annuleringsverzekering voor wanneer je niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Ga je af en toe op vakantie? Dan is de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ideaal. Of je nu gaat skiĆ«n of eilandhoppen: je bent altijd verzekerd op de beste manier.

 

Reisverzekering

Kies zelf

Wat wil je verzekeren en wat niet? Dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. De Kortlopende Reisverzekering is volledig aan te passen aan je wensen. Als je daarnaast ook de Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, dan heb je nog een zorg minder.

Dit houdt je verzekering in:

  • keuze uit meerdere pakketten met oplopende vergoedingen (Europa A/B of Wereld A/B (C dekking is mogelijk telefonisch in te boeken))
  • wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval
  • uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je basis zorgverzekering
  • snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en beschadiging van je bagage
  • kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd

 

Geen onvoorziene kosten

Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar het tarief dat in Nederland geldt voor een behandeling. Maar als medische zorg in het buitenland duurder is, dan zijn de extra kosten voor eigen rekening. Met de Kortlopende Reisverzekering worden al je onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar je ook bent.

 

Het gezin mag mee

Stel: je krijgt een ongeluk en je moet zo snel mogelijk naar Nederland. De zorgverzekeraar vergoedt niet altijd de volledige kosten van terugkeer van jou en je meereizende gezinsleden. Met een Kortlopende Reisverzekering hoef je niet alleen terug te keren. Je partner en kinderen kunnen dan gewoon met je mee. Kosteloos, daar zorgt Allianz Global Assistance voor.

 

Kies je dekkingsgebied

Je kunt de Kortlopende Reisverzekering afsluiten voor reizen binnen de Europese Unie* of Wereld inclusief Canada en de Verenigde Staten. Welk gebied op jouw reis van toepassing is, hangt niet alleen af van je eindbestemming, maar ook hoe je daar komt. Als je bijvoorbeeld andere landen bezoekt voordat je op je eindbestemming aankomt, dan is het belangrijk dat je ook voor deze landen de juiste dekking hebt. 

 

Globetrotter verzekering

Studeren, reizen en werken

Wat voor lange reis je ook gaat maken, met de Globetrotter Verzekering ben je goed verzekerd in het buitenland. Of het nu gaat om studie, (vrijwilligers)werk of een lange reis. Deze verzekering is speciaal voor verblijven in het buitenland tussen 1 maand en 24 maanden. Door de flexibele opbouw is het mogelijk de verzekering precies op maat samen te stellen. Wil je jouw bagage meeverzekeren? Heb je Wereld- of Europadekking nodig? Bij de Globetrotter Verzekering bepaal je dit zelf. Bij de bagagedekking heb je bovendien de keuze uit drie varianten: Budget, Comfort en Premium. Het verschil zit in de hoogte van de verzekerde bedragen.

 

Medische kosten

Een ziekenhuisopname in het buitenland kan tot torenhoge kosten leiden. Een uitbreiding met de dekking Medische kosten behoedt je daarvoor. Je bepaalt zelf of je medische kosten aanvullend of volledig wilt verzekeren, de vergoedingen zijn hierbij hetzelfde. De dekking Aanvullend sluit je af als je de zorgverzekering in Nederland aanhoudt. Je bent dan aanvullend gedekt voor de noodzakelijke medische kosten in het buitenland. Ook als je zorgverzekeraar die niet vergoedt. Geen Nederlandse zorgverzekering? Sluit dan de dekking Volledig af, zodat medisch noodzakelijke behandelingen altijd vergoed worden. Om je te helpen heeft Allianz Global Assistance een handig adviesschema voor je opgesteld. Dit vind je op www.globetrotterservice.nl. Raadpleeg ook altijd je zorgverzekeraar.

 

Annuleringsverzekering

Dubbel zeker verzekering

Met de Dubbel-Zeker variant van de Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance speel je helemaal op safe. Bij annuleren krijg je altijd de maximale vergoeding. Bij onderbreking krijg je de volledige reissom vergoed. Zelfs als je op de voorlaatste dag je reis afbreekt. Dat is een prettig idee. 

 

Doorlopende annuleringsverzekering

Als je je een doorlopende annuleringsverzekering wil afsluiten, dan is dit alleen mogelijk als je ook een doorlopende reisverzekering verzekering afsluit.

 

Verzekeringen afsluiten

Kortlopende reisverzekering afsluiten

Kortlopende annuleringsverzekering afsluiten

Doorlopende reisverzekering afsluiten

Globetrotter verzekering afsluiten

* Tot de Europese Unie rekenen we ook de landen Turkije, Egypte, Noorwegen, Zwitserland, IJsland, de Canarische eilanden, Madeira en de Azoren.