Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Zijn mijn vluchttijden al definitief?

 

Vluchttijden (indien reeds bekend) zijn te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen, conform de ANVR voorwaarden.

Conform de algemene ANVR-voorwaarden en de voorwaarden van de betreffende touroperator kunnen alle vluchtgegevens tot op de dag van vertrek nog wijzigen, zolang de vkucht op dezelfde datum plaats vindt. Er kan ook worden besloten een tussenlanding te maken.

Deze wijzigingen worden, indien aan ons kenbaar gemaakt, uiteraard aan jou doorgegeven. Bij kleine wijzgingen is dit niet altijd het geval, deze kun je dan terugvinden op jouw reisbescheiden. Controleer deze dan ook altijd goed en zorg ervoor dat je voor vertrek nog even de actuele vluchtinformatie controleert via internet. Wijzigingen kort voor vertrek worden wij als reisbureau vaak niet over geinformeerd. Je kan dan ook gewoon op de oude reisbescheiden afreizen.

Indien bij ons geboekt worden transfertijden of ophaal- en brengtijden voor autohuur automatisch aangepast bij vluchtwijzigingen.

Staat er bij jouw vliegtijden 00:00? Dan betekent dit dat jouw vliegtijden nog niet bekend zijn. Nog even geduld, zodra ze bekend zijn, worden ze aangepast in jouw boeking!

Categorie: