ACTIE: bij Corendon en TUI geen aanbetaling!
X
checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
24 augustus 2023

Corendon introduceert Adults Only zone in vliegtuig

De trend van Adults Only hotels in populaire reisbestemmingen was al bekend, en hoewel niet nieuw, valt de opvallende groei op van het aantal nieuwe hotels die zich het afgelopen jaar specifiek richten op volwassenen steeds meer op. Corendon speelt hierop in met hun nieuwe vluchten van Amsterdam naar Curaçao. Zij introduceren namelijk een exclusieve "Only Adult" zone aan boord. Deze speciale zone is bedoeld voor passagiers die zonder kinderen reizen en voor zakenreizigers die een rustige werkruimte prefereren. Hierdoor wordt niet alleen aan een nieuwe inkomstenbron gewerkt, maar ook aan het comfort van diverse reizigers.

De introductie van de Only Adult zone heeft ook voordelen voor ouders met kinderen. Zij hoeven zich namelijk minder zorgen te maken over eventuele reacties van medepassagiers als hun kind wat levendiger is of huilt. Dit initiatief komt tegemoet aan de diverse behoeften van reizigers en draagt bij aan een positieve reiservaring voor iedereen aan boord. Vanaf 3 november 2023 zullen de Corendon vluchten naar Curaçao van start gaan met deze nieuwe voorziening.

De Only Adult zone bevindt zich in de voorste gedeelte van het vliegtuig en biedt negen extra ruime XL-stoelen, samen met 93 standaardstoelen. Door de fysieke afscheiding met wanden en gordijnen wordt een privéomgeving gecreëerd, wat resulteert in een serene en ontspannen reisambiance. Voor een zetelreservering in de Only Adult zone wordt een bedrag van €45 per enkele reis gerekend, terwijl een XL-stoel in deze zone beschikbaar is voor €100 per enkele reis.