checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
29 juli 2023

Vliegen naar het prachtige eiland Barbados is nu dagelijks mogelijk vanaf Schiphol, Amsterdam via British Airways en Virgin Atlantic. Deze vluchten hebben een tussenstop op London Heathrow en duren ongeveer 12,5 uur. Vanaf november worden hier ook opties vanaf Frankfurt aan toegevoegd

Over Barbados

Barbados, gelegen in het oostelijke deel van de Caraïben, staat bekend om haar rijke cultuur, fascinerende geschiedenis en adembenemende natuur. Het eiland biedt een breed scala aan culinaire hoogstandjes, van heerlijke lokale gerechten tot een bruisende streetfood scene. Als geboorteplaats van rum, verrast Barbados met nieuwe smaken die elke smaakpapil verwennen. Naast de prachtige stranden biedt de oceaan volop mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten, zoals duiken, surfen en snorkelen. Het bruisende muziek- en uitgaansleven zorgt ervoor dat Barbados voor elke bezoeker iets te bieden heeft.

Heathrow

British Airways, een partner van KLM binnen het Skyteam, verzorgt al 69 jaar vluchten naar Barbados. In de zomer bieden ze dagelijks een vlucht aan, terwijl ze in de winter twee vluchten per dag plannen. British Airways is de enige luchtvaartmaatschappij die vier klassen aanbiedt: Economy, Premium Economy, Business en First Class. Ook Virgin Atlantic vliegt naar Barbados en doet dit al 25 jaar. Zij bieden dagelijks een vlucht aan in de zomer en verdubbelen dit aantal in de winter.

Frankfurt

Vanaf november 2023 komt er een nieuwe optie om het veiligste en meest oostelijke eiland van de Caraïben te bereiken. Vanaf 5 november wordt er op zondag en dinsdag een vlucht aangeboden door Condor vanaf Frankfurt, in combinatie met vertrek vanaf Schiphol.

Condor staat bekend om het comfort dat ze bieden en beschikt over een moderne vloot, waaronder het nieuwste vliegtuig uit de Airbus A330-familie. De A330 is een groen en milieuvriendelijk vliegtuig. Condor biedt drie verschillende serviceniveaus aan aan boord van hun nieuwe vliegtuigen: Economy, Premium Economy en Businessclass. De leren stoelen zijn modern en ergonomisch ontworpen, waardoor je ontspannen aan je reis naar Barbados kunt beginnen. Met Premium Economy krijg je meer beenruimte en talrijke andere inbegrepen extra's, terwijl Businessclass garant staat voor maximaal comfort en eersteklas service.

 

 

.