checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
08 september 2023

Vaar mee met de wondere wereld van Disney Treasure

Disney Cruise Line heeft onlangs nieuwe details onthult over de Disney Treasure, een gloednieuw schip dat momenteel wordt gebouwd op de Meyer Werft in Duitsland. Dit schip, het zusterschip van de Disney Wish, zal zijn debuut maken in Port Canaveral in december 2024. Wat dit schip echt bijzonder maakt, is het ontwerp, geïnspireerd door geliefde Disney-verhalen zoals Aladdin, Coco en Zootopia. 

De Disney Treasure zal maar liefst 1256 hutten en suites herbergen, waarvan maar liefst 70% een balkon heeft. De interieurs van de suites zijn doordrenkt met de magie van The Lion King, waardoor je je meteen in de wereld van Simba en zijn vrienden waant. Bovendien zijn de Royal Suites vernoemd naar iconische personages uit Disney's schatkamer: Bagheera, de majestueuze zwarte panter uit The Jungle Book, en Raja, de charmante tijger uit Aladdin. Als kers op de taart zal het nieuwste Disney-schip, net als de Disney Wish, een exclusieve torensuite bieden. De Tomorrow Tower Suite is geïnspireerd op het futuristische Epcot-park en is geschikt voor 8 personen.

Markeer de datum in je agenda: Disney Treasure zal op 21 december 2024 in Port Canaveral, nabij Orlando, te water gelaten worden. Dit magische cruiseschip zal onvergetelijke weekcruises aanbieden naar zowel de Oostelijke- als Westelijke Caraïben. De leden van de Disney Cruise Line Castaway Club kunnen vanaf 12 september al hun plek bemachtigen op dit gloednieuwe schip, terwijl de reserveringen voor het grote publiek worden opengesteld 20 september.