checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
27 augustus 2019

Disney nieuws

Houd jij van Disney? Dan wil jij vast wel weten dat er weer een nieuw cruiseschip van de bekende Disney Cruise Line aan zit te komen, de Disney Wish! Nog even geduld; Disney Wish zal vanaf januari 2022 beginnen met het varen van de leukste cruise routes. Niet getreurd, tot die tijd kan je gewoon cruisen met de Disney Magic, Disney Dream, Disney Wonder en Disney Fantasy.Ook zal er in het Walt Disney Studios Park een heel nieuw Marvel-gebied komen dat Avengers Campus gaat heten. Je komt hier allemaal superhelden (bijvoorbeeld Captain America, Iron Man en Spider-Man) tegen en je kan zelfs met ze samenwerken.

En voor alle meisjes die maar geen genoeg kunnen krijgen van Elsa en Anna is er nog meer nieuws! In Disneyland Parijs is het vanaf 11 januari tot en met 3 mei 2020 Frozen Feest! Anna, Elsa en Olaf zullen tijdens de Frozen Celebration naar Disneyland Parijs komen voor een hartverwarmend feest.

Een vakantie met Disney plannen? Neem contact op met een van onze medewerkers of vul ons online offerte formulier in! Wij kunnen je overal mee helpen.