checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
30 augustus 2023

De heropening van het iconische Disneyland Hotel

Ben je klaar om ondergedompeld te worden in pure betovering? Het langverwachte moment is eindelijk hier: het iconische Disneyland Hotel staat op het punt om zijn deuren te heropenen. Dit luxueuze vijfsterrenhotel heeft een koninklijke transformatie ondergaan en verwelkomt je binnenkort in een wereld van magie.

Stap binnen in een volledig opnieuw ontworpen ambiance die je meeneemt naar het rijk van geliefde koninklijke figuren. Van Sneeuwwitje en haar zeven dwergen tot de avonturen van Aladdin en de gracieuze De Kleine Zeemeermin – je zult je omringd voelen door de magie van Disney's meest iconische verhalen. Alsof dat nog niet genoeg is, zullen ook personages uit recente kaskrakers zoals Frozen en Vaiana je begroeten, waardoor je een onvergetelijke ervaring beleeft die zowel tijdloos als hedendaags is.

Mis deze kans niet om als een ware royality te leven! Grijp je kans tijdens de exclusieve verkoop die op 12 september begint. Jouw droomverblijf in het vernieuwde Disneyland Hotel wacht op je in het eerste kwartaal van 2024.