checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
19 maart 2024

Nieuw 5-sterren Hotel Riu Palace Aquarelle opent in Falmouth, Jamaica

Falmouth, Jamaica - Een nieuw 5-sterren hotel, Hotel Riu Palace Aquarelle, heeft onlangs haar deuren geopend aan de kust van Falmouth, Jamaica. Dit luxueuze resort biedt een uitgebreide 24-uurs All-Inclusive service, waardoor gasten een zorgeloze vakantie aan zee kunnen ervaren.

Een overvloed aan voorzieningen
Met meer dan 700 kamers, allemaal met moderne voorzieningen, belooft Hotel Riu Palace Aquarelle een comfortabel verblijf te bieden aan haar gasten. Het hotel beschikt over vier buitenzwembaden en een apart kinderbad, evenals het populaire Splash Water World waterpark, waardoor gasten van alle leeftijden kunnen genieten van waterpret.

Gastronomisch genieten
Gasten kunnen genieten van een gevarieerde culinaire ervaring in de verschillende restaurants van het hotel, variërend van buffetten tot à la carte diners met internationale keukens zoals fusion, Italiaans, Japans en steakhouse.

Avontuurlijke activiteiten
Naast ontspanning biedt Hotel Riu Palace Aquarelle ook mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten, zoals excursies naar nabijgelegen bezienswaardigheden, watersporten en het verkennen van de natuurlijke schoonheid van Jamaica.

Een bestemming voor alle reizigers
Of het nu gaat om gezinnen, koppels of vriendengroepen, Hotel Riu Palace Aquarelle belooft een onvergetelijke ervaring te bieden voor iedereen die op zoek is naar luxe en comfort in het hart van het Caribisch gebied.