ACTIE: bij Corendon en TUI geen aanbetaling!
X
checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
03 mei 2018

NIEUW! RIU Palace Zanzibar!

RIU Hotels & Resorts heeft een nieuw hotel geopend op het tropische Zanzibar. Wij stellen je graag voor aan RIU Palace Zanzibar!
Dit luxehotel beschikt over 102 zorgvuldig aangeklede kamers en suites en behoort tot de exclusieve collectie The Leading Hotels of The World. Een fantastische ligging aan het strand van Nungwi, in het noordelijkste puntje van Zanzibar.

RIU Palace Zanzibar is een prachtige aanvulling op ons RIU aanbod. Het hotel beschikt over 3 restaurants: een hoofdrestaurant met een buffet en Internationale gerechten, een Aziatisch restaurant en een grill. Daarnaast heeft het ook nog 2 bars.

Voor ultieme ontspanning zoek je de volledig uitegeruste spa. Dat is pas genieten! Ook de kinderen zullen zich niet vervelen in RIU Palace Zanzibar. Zij maken nieuwe vrieden in de kinderclub. Ook aan de sportievelingen is gedacht: speel een potje tennis op de tennisbaan of begin de dag met een heerlijke training in de fitnessruimte.

Al deze kenmerken zullen worden behouden voor het huidige seizoen. Voor het volgende winterseizoen van 2018/2019 zal RIU het 'All-Inclusive 24-hours programma' invoeren in RIU Palace Zanzibar.