checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
09 juli 2019

Nieuwe Casa Cook en Cook's Club in El Gouna

Omdat de Casa Cook hotels en de Cook's Clubs zo populair zijn, gaat Thomas Cook deze nu ook openen in Egypte. El Gouna om precies te zijn. Een waar vakantieparadijs aan de Egyptische kust.

Cook’s Club El Gouna zal openen in augustus en is speciaal voor de nieuwe generatie reizigers met een modern design, goed eten en drinken en een DJ bij het zwembad en, volgens de touroperator, tegen een betaalbare prijs. Met zijn 144 kamers is de club is gebouwd langs een zoutwaterlagune en vlakbij het centrum en strand. Cook’s Club hotels focussen zich op de dingen die belangrijk zijn voor de nieuwe generatie vakantiegangers. Een geweldig design en eten en drinken van goede kwaliteit passend bij het moment van de dag.
Cook’s Club hotels zijn ontworpen rondom een groot zwembad met kamers die geschikt zijn voor vrienden, stellen en single reizigers.

Casa Cook El Gouna opent zijn deuren in oktober en is juist meer gericht op gezinnen. Met een eigen kinderclub heeft het prachtige hotel met 100 kamers een panoramisch uitzicht op de lagune en de zee. Je kan je hier de hele dag vermaken aan het zwembad en in de Beach Club welke de hele dag is geopend.
Casa Cook is een nieuwe generatie beach resorts die allen op hun eigen manier geïnspireerd zijn door de huidige tijdgeest. De ingetogen luxe en het relaxte karakter van Casa Cook ademen de ongedwongenheid van een leven aan het strand.Van heerlijk eten en focus op welzijn, tot het verkennen van een nieuwe bestemming en een service die gepaard gaat met warmte en gastvrijheid – alles is afgestemd op de levensstijl en mentaliteit van de hedendaagse vakantieganger.
Eenvoudige luxe op het strand, met aandacht voor design, food, health en service.