checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
28 juli 2023

Het nieuwste stadshotel van RIU opent haar deuren

Ontdek het nieuwste stadshotel van RIU Hotels & Resorts in het Verenigd Koninkrijk! Vandaag opent het langverwachte Riu Plaza London Victoria op Neathouse Place N° 1 haar deuren.

Dit gloednieuwe viersterrenhotel biedt maar liefst 435 moderne en comfortabele kamers en suites met een prachtig uitzicht over de bruisende stad. Gelegen in de wijk Westminster, bevindt het hotel zich op een uitstekende locatie in het hart van Londen, op loopafstand van beroemde bezienswaardigheden zoals Westminster Abbey, Buckingham Palace, Houses of Parliament en de iconische Big Ben. 

Een van de vele voordelen van het Riu Plaza London Victoria is de nabijheid van Victoria Station, een van de drukste treinstations van het land, met bijna 75 miljoen passagiers per jaar. Hierdoor heb je als gast moeiteloos toegang tot het uitgebreide openbaar vervoersnetwerk van Londen.

Het hotel beschikt over een gevarieerd gastronomisch aanbod, waaronder een lobbybar en een restaurant waar je 's ochtends kan genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, dat bij de kamerprijs is inbegrepen. 's Avonds kan je je tegoed doen aan smaakvolle à la carte maaltijden. Voor degenen die hun fitnessroutine niet willen missen, staat de goed uitgeruste fitnessruimte 24 uur per dag ter beschikking van de gasten.

Boek nu je verblijf in het Riu Plaza London Victoria en ervaar het comfort, de gastvrijheid en de perfecte uitvalsbasis om Londen te verkennen. 

 

 

.