checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
25 juli 2023

TUI stopt met het ontvangen van nieuwe reizigers op het door bosbranden getroffen Rhodos tot en met vrijdag 28 juli. Het zuidelijke deel van het eiland is momenteel ongeschikt voor vakantiegangers, vanwege de aanhoudende branden en de onstabiele water- en elektriciteitsvoorziening. Het is nog niet duidelijk wanneer de hotels in dat gebied weer heropend zullen worden.

Gelukkig kunnen de meeste gasten van TUI Nederland nog steeds genieten van hun vakantie in het noordelijke deel van Rhodos, waar de hotels normaal geopend zijn. De lokale autoriteiten werken hard aan het herplaatsen van de geëvacueerde reizigers. TUI heeft besloten om tijdelijk geen nieuwe reizigers te brengen naar het eiland, vanwege de onzekere situatie en het onvermogen om ter plaatse de gebruikelijke service te bieden.

Desondanks blijven de geplande vluchten doorgaan om de reizigers ter plaatse op te halen en veilig terug naar Nederland te brengen. Iedereen die door deze situatie wordt getroffen, zal persoonlijk op de hoogte worden gesteld over de status van hun vakantie.