checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
04 mei 2018

TUI fly lanceert nieuw concept: Deluxe!

Per 1 juli 2018 worden alle Dreamliner toestellen van TUIfly uitgerust met het splinternieuwe serviceconcept: Deluxe.
Het Deluxe concept biedt extra comfort en service op long haul vluchten. Er worden voorin de toestellen 25 Deluxe-stoelen geplaatst. De huidige Star Class en Premium Class komen hiermee te vervallen. De Deluxe stoelen zijn identiek aan de huidige Premium-stoelen, maar de beenruimte is een stuk groter. Die is verhoogd van 94 centimeter naar 106 centimeter.

Ook profiteer je in de Deluxe klasse van extra service. Je mag namelijk 40 kg ruimbagage meenemen, je krijg priority boarding bij de gate, je mag gebruik maken van van de 'fast track; bij de security op Schiphol én je hebt toegang tot de Schiphol Lounge! Ook de maaltijden zijn geüpgraded zowel qua inhoud als qua presentatie.

Vanaf 1 juli zullen alle Dreamliners van TUIfly bestaan uit 25 Deluxe-stoelen, 126 Comfort-stoelen en 154 Economy-stoelen. Vooralsnog is de Deluxe klasse alleen boekbaar op vluchten vanuit Nederland. De Deluxe klasse wordt enkel toegepast op long haul vluchten. Op de medium haul en medium long haul vluchten kan je de Deluxe stoelen wel boeken, maar niet het hele service concept.