checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
02 augustus 2018

Twee ultraluxe nieuwe cruiseschepen!

Cruisemaatschappij Seabourn is momenteel druk bezig met de bouw van twee ultraluxe nieuwe schepen, zodat jij binnenkort relaxt op reis kunt! Het eerste schip wordt in juni 2021 verwacht, het tweede in mei 2022. De schepen zullen prachtige kamers hebben en moderne suites met een schitterend uitzicht over de zee.

De schepen zijn zo’n 170 meter lang en bieden plaats aan maximaal 264 gasten. Het uitzicht vanuit één van de suites is natuurlijk al fantastisch, maar de schepen zullen ook onderzeeërs aan boord krijgen zodat jij de prachtige onderwaterwereld kunt bewonderen! Hoe gaaf is dat?

De specifieke details en het ontwerp van de schepen zijn nog niet bekend en de vaarroutes en boekingsmogelijkheden volgen ook nog. Wel weten wij dat het eerste schip aan het einde van de zomer in 2021 naar het Noordpoolgebied zal varen, om dan een volledig seizoen in adembenemend Antarctica te blijven.

Kun jij nou niet tot 2021 wachten met het maken van de cruise van je dromen?

Vul dan hier een offerte aanvraag in zodat wij een prachtige reis voor jou kunnen uitzoeken of neem direct contact met ons op!
 


Bron: Travmagazine