checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
07 september 2023

RIU onthult vernieuwd loyaliteitsprogramma

Het vernieuwde RIU Class is ontworpen om meer transparantie en flexibiliteit te bieden aan haar leden. Zo wordt je ervaring verbeterd en je loyaliteit nog meer beloond!

Het spaarprogramma is volledig gemoderniseerd. Dit maakt het makkelijker voor RIU Class-leden in de Classic, Gold en Diamond categorieën om punten te verzamelen en in te wisselen. Een nieuwe toevoeging is de toegang tot de exclusieve Elite Club en de mogelijkheid van een kamer upgrade tijdens je verblijf. Voor Gold leden is dit op basis van beschikbaarheid, maar voor Diamond leden is dit gegarandeerd!

Marta Ferrer, de directeur van RIU Class, benadrukt dat ze hun bijna 5 miljoen leden een gebruiksvriendelijk programma willen bieden. Ze benadrukt ook dat het loyaliteitssysteem altijd al de mogelijkheid heeft geboden om punten te verdienen voor een verblijf, ongeacht het boekingskanaal, als beloning voor de loyaliteit aan RIU. 

Spaar jij ook al mee met het loyaliteitsprogramma RIU Class? Geef je code dan aan ons door en geniet van exclusieve voordelen!