Wie is Lavida Travel

 

Omdat persoonlijk advies bij Lavida Travel hoog in het vaandel staat, zullen wij ons even kort aan u voorstellen:

Wij zijn Carlijn en Femke Evers, twee zussen met een grote passie voor reizen, en hebben in 2010 samen Lavida Travel opgericht. Inmiddels met een jong, reislustig team, streven wij altijd naar een combinatie van de beste service tegen de laagste prijs. Juist in een online omgeving realiseren wij het belang van persoonlijke aandacht, service en klantgerichtheid.

Om onze kwaliteit te waarborgen vragen wij onze klanten een beoordeling over ons en de vakantie achter te laten. Uit deze méér dan 3000 beoordelingen blijkt een hoge mate van klanttevredenheid en dit proberen wij zo te houden! De beoordelingen kunt u tevens terugvinden bij de verschillende accommodaties. Komt u er online niet helemaal uit? Wij en onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van uw perfecte reis. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

Benieuwd naar alle medewerkers? Ze stellen zich graag aan u voor!
 

Onafhankelijk reisbureau

Lavida Travel is een onafhankelijk reisbureau en biedt vele grote Nederlandse en Duitse touroperators aan; waaronder Thomas Cook, TUI, New Isropa, Floowtravel, Club Med, Solfly en Sunair. Door ons gebruikersvriendelijke zoek-en-boeksysteem kunt u eenvoudig alle prijzen van de verschillende touroperators vergelijken. Op deze wijze trachten wij een zo onafhankelijk en objectief mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Lavida Travel is een handelsnaam van de RTG, gevestigd te Rotterdam.

 

Laagste prijs

Lavida Travel streeft ernaar altijd de voordeligste prijs te bieden. Vindt u de reis elders goedkoper? Dan kijken we uiteraard graag samen met u naar de mogelijkheden om de prijs te matchen.

 

Service

Naast een lage prijs staat service en persoonlijke aandacht hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn 6 dagen in de week (telefonisch, per mail en per chat) bereikbaar en beantwoorden uw vragen zo snel en adequaat mogelijk. Vindt u het maar gedoe om uw reis zelf uit te zoeken of bent u op zoek naar een reis op maat? Wij adviseren u graag en stellen daarbij een passende offerte op. Uiteraard voor dezelfde prijs als op de website. Uit de vele beoordelingen van onze klanten blijkt dat men over het algemeen zeer tevreden is over onze serviceverlening en mate van persoonlijke aandacht.

 

Klantprogramma

Lavida travel hecht veel waarde aan haar bestaande klanten en wil haar klanten dan ook belonen voor speciale diensten. Lavida Travel heeft daarom voor haar bestaande klanten een uniek loyalitteitsprogramma ontwikkeld. Wanneer u een reis boekt via Lavida Travel ontvangt u een unieke inlogcode waarmee u automatisch kunt deelnemen aan dat loyaliteitsprogramma: Lavida Gold. 

Als Lavida Goldmember profiteert u van leuke aanbiedingen, extra kortingen en speciale acties.

 

Betrouwbaarheid

Lavida Travel is een handelsnaam van de RTG, lid van zowel de SGR (1143) als de ANVR (4554). U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.  

 

Wat is Lavida Travel

Lavida Travel is een onafhankelijk (online) reisbureau met een breed assortiment aan reizen en reisgerelateerde artikelen. Lavida is bemiddelaar tussen de grootse touroperators en u en biedt tevens reizen aan uit eigen aanbod (als touroperator). Met behulp van het gebruikersvriendelijke zoek- & boeksysteem kunt u in één oogopslag zien welke accommodatie beschikbaar is en welke touroperator dit voor u het voordeligst aanbiedt. Onze medewerkers adviseren u graag via de telefonische helpdesk, live chat of een persoonlijk gesprek op kantoor. Uw persoonlijke situatie en wensen staan hierbij uiteraard centraal. U kunt ook online een offerte aanvragen. Binnen twee werkdagen ontvangt u een op maat gemaakte offerte per e-mail.

 

Missie van Lavida Travel

Lavida Travel BV is een onafhankelijk (online) reisbureau gevestigd in Almere en is aangesloten bij ANVR en SGR. Op basis van een effectieve multichannel strategie bemiddelt Lavida in reizen en reisgerelateerde artikelen. Hoogstaand persoonlijk advies, een breed assortiment, transparantie met betrekking tot de kosten en een loyaliteitsprogramma staan hierbij centraal.

Lavida Travel biedt in eerste instantie een onafhankelijk reisadvies. Lavida Travel is niet gebonden aan slechts één touroperator, maar doet zaken met meerdere touroperators in Nederland. De klant krijgt daarom altijd een onafhankelijk beeld van reizen en hoe prijzen hierin verschillen per touroperator. Lavida travel biedt klanten de mogelijkheid om gemakkelijk tot een gewenste vakantie te komen door middel van het zoek- en boeksysteem. Lukt dit niet, dan is er altijd de mogelijkheid telefonisch contact op te nemen, een online offerte aan te vragen of een afspraak bij u thuis in te plannen.

Lavida Travel biedt ook reisgerelateerde producten aan, zoals gerelateerde verzekeringen, autohuur en mooie excursies op bestemming en een Schiphol taxi.

Kortom, Lavida Travel is uw onafhankelijke reisadviseur voor alle soorten reizen en bijbehorende producten.

 

Lidmaatschappen

Lavida Travel is een handelsnaam van de RTG, lid van zowel de SGR als de ANVR. Op deze manier bieden wij u zekerheid over uw financiën en onze kwaliteit.

De SGR (ofwel Stichting Garantie Reisgelden) staat in voor uw vooruitbetaalde reisgelden, indien de betrokken reisagent wegens financieel onvermogen niet presteert. Lavida Travel is lid van de SGR om zo zekerheid te bieden in een financieel ongunstige situatie. Dit houdt dus in dat de SGR het gehele assortiment van Lavida Travel met uitzondering van lijndiensttickets en separate huurovereenkomsten (zoals autohuur) financieel dekt op het moment dat er sprake is van financieel onvermogen. Voor meer informatie kijkt u op www.sgr.nl.

De ANVR (ofwel het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) is een belangrijke brancheorganisatie in de reiswereld. De ANVR staat voor kwaliteit, en elk lid dient zich dan ook te houden aan de kwaliteitswaarborgen van de ANVR. Zo zijn ANVR-Reisagenten verplicht hun personeel adequaat op te leiden. Deskundig en goed advies kan daarom worden gegarandeerd. Verder ziet de ANVR ook toe op eerlijke reisvoorwaarden en veilig en verantwoord betalen en reizen. Voor meer informatie kijkt u op www.anvr.nl.