Verzekeringen

 

Vakantie is belangrijk. U wilt er onbezorgd van genieten. Daarom zijn er reis- en annuleringsverzekeringen. Een reisverzekering voor als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Ga je af en toe op vakantie? Dan is de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ideaal. Of je nu gaat skiën of eilandhoppen: je bent altijd verzekerd op de beste manier.

 

Reisverzekering

Kies zelf

Wat wil je verzekeren, en wat niet? Dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. De Kortlopende Reisverzekering is volledig aan te passen aan je wensen. Als je daarnaast ook de Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, dan heb je nog een zorg minder.

Dit houdt je verzekering in:
• keuze uit vier pakketten met oplopende vergoedingen (Nederland, A, B,);
• wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval;
• uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je basis zorgverzekering;
• snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en beschadiging van je bagage;
• kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Geen onvoorziene kosten

Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar het tarief dat in Nederland geldt voor een behandeling. Maar als medische zorg in het buitenland duurder is, dan zijn de extra kosten voor eigen rekening. Met de Kortlopende Reisverzekering worden al je onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar je ook bent.

Het gezin mag mee

Stel: je krijgt een ongeluk en je moet zo snel mogelijk naar Nederland. De zorgverzekeraar vergoedt niet altijd de volledige kosten van terugkeer van jou en je meereizende gezinsleden. Met een Kortlopende Reisverzekering hoef je niet alleen terug te keren. Je partner en kinderen kunnen dan gewoon met je mee. Kosteloos, daar zorgt Allianz Global Assistance voor.

Kies je dekkingsgebied

Je kunt de Kortlopende Reisverzekering afsluiten voor reizen binnen de Europese Unie* of Wereld inclusief Canada en de Verenigde Staten. Welk gebied voor jou van toepassing is, hangt niet alleen af van je eindbestemming, maar ook hoe je daar komt. Als je bijvoorbeeld andere landen bezoekt voordat je op je eindbestemming aankomt, dan is het belangrijk dat je ook voor deze landen de juiste dekking hebt.

 

Annuleringsverzekering

Dubbel zeker verzekering

Met de Dubbel-Zeker variant van de Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance speel je helemaal op safe. Bij annuleren krijg je altijd de maximale vergoeding. Bij onderbreking krijg je de volledige reissom vergoed. Zelfs als je op de voorlaatste dag je reis afbreekt. Dat is een prettig idee.

 

* Tot de Europese Unie rekenen we ook de landen Noorwegen, Zwitserland, IJsland, de Canarische eilanden, Madeira en de Azoren. De volledige lijst vind je op onze website.