Clubhotel Evrika
Prijzen en boeken

Clubhotel Evrika

 

Spetterende waterpret voor het hele gezin. Bij het hotel zijn verschillende zwembaden aanwezig en voor de kids lonkt natuurlijk het waterpark met spectaculaire glijbanen, zelfs voor de allerkleinsten. Ideaal voor families met kinderen maar ook zeker voor koppels die graag dichtbij het bruisende centrum van Sunny Beach willen verblijven! Prachtig groots opgezet Clubhotel, met diverse gebouwen en vele faciliteiten. Wilt u echt genieten van de Zwarte Zee? Kiest u dan een kamer met frontaal zeezicht. Een hotel met jaarlijks terugkerende gasten en niet voor niets is Clubhotel Evrika al jaren de absolute nummer één van Bulgarije. Een echte aanrader!

 

  • Familiesuites beschikbaar
  • Uitgebreide all inclusive
  • Gratis Barkie babypakket
  • BARKIE KIDS CLUB 1/7-31/8
  • Bestseller van Bulgarije

 

1-persoonskamer, 1-1 pers

  • airco (tegen betaling) en tv (tegen betaling)
  • balkon
  • bad of douche en toilet

2-persoonskamer, 2-3 pers

  • airco, telefoon, tv en kluisje (tegen betaling)
  • bad of douche, föhn en toilet
  • woon/slaapkamer met 2 pers.bed en sofabed •naar keuze met zwembad- of zeezicht (tegen betaling).
  • koelkast
  • balkon met zitje

2-persoonskamer, Zwembadzicht, 2-3 pers

  • airco en tv
  • balkon
  • bad of douche en toilet

2-persoonskamer, Zeezicht, 2-3 pers

  • zeezicht
  • bad of douche en toilet
  • airco en tv
  • balkon

2-persoonskamer, Voordeel, 2-3 pers

  • airco en tv
  • balkon
  • bad of douche en toilet

2-persoonskamer eenoudervoordeel, Eenoudervoordeel, 2-3 pers

  • airco en tv
  • balkon
  • bad of douche en toilet

4-persoonskamer, Familiekamer, 3-4 pers

  • airco, telefoon, tv en kluisje (tegen betaling)
  • bad of douche, föhn en toilet
  • met stapelbed • max. 2 volw. en 2 kinderen t/m 12 jaar.
  • koelkast
  • balkon met zitje

4-persoonskamer, Familiesuite, 3-4 pers

  • airco, telefoon, tv en kluisje (tegen betaling)
  • bad of douche, föhn en toilet
  • woonkamer met tweepersoonsbed en een aparte slaapkamer met 2 aparte bedden •min. 2 volw. en 1 kind t/m 12 jaar, max. 3 volw. of 2 volw. en 2 kinderen t/m 12 jaar.
  • koelkast
  • balkon met zitje

 

 

9.6

Super hotel voor gezinnen met kinderen
Mw. Koens
07/20/2017 - 01:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Top geholpen en geadviseerd. Inmiddels in vriendenkring ook aanbevolen.

Informatie vakantie

Land
Bulgarije
Plaats
Sunny Beach
Reisperiode
8-7-2017
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Koens
Reisgezelschap
Met gezin

9.9

Eigenlijk is alles goed aan resort Evrika in Bulgarije Sunny Beach, ook het eten. Een minpuntje is het Aziatische alla carte restaurant, hier hebben ze geen kaas van gegeten. Geen aanrader.
Dhr. gOEY
08/20/2015 - 11:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Gewoon goed.

Informatie vakantie

Land
bulgarije
Plaats
sunny beach
Reisperiode
augustus
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
gOEY
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

9.4

Evrika in Sunny Beach Bulgarije is een supergoed hotel, wij zijn hier voor de derde keer naar toe geweest. Veel te doen, mooie zwembaden en heel schoon. Ligt aan zee net buiten het drukke centrum. 1 minpunt dit jaar:
badmeesters haalden tot 12.00 uur je handdoek van je bedje af als je er 30 minuten niet lag dus je kon niet gezamenlijk eten, zwemmen en enz... We hadden wel een oplossing, alle Nederlanders hielden de bedjes voor elkaar in de gate en gingen er liggen als de badmeesters weer hun ronde deden. Was wel heel irritant.
Mw. bosch
08/05/2015 - 09:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is super!! Hele goede service.

Informatie vakantie

Land
Bulgarije
Plaats
Sunny Beach
Reisperiode
23-7 tot 4 -8
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
bosch
Reisgezelschap
Met gezin

9.7

Super leuk hotel, mooie grote kamers. Midden in het centrum aan een leuke boulevard maar toch om 24.00 uur stil in het hotel.
Mw. Bosch
12/17/2014 - 12:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Jullie helpen ons altijd goed, goede informatie.

Informatie vakantie

Land
bulgarije
Plaats
sunny beach
Reisperiode
8 augustus
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bosch
Reisgezelschap
Met gezin

8.4

Super accomodatie direct aan zee en de boulevard.
Leuke animatie en super voor de kinderen vooral door de glijbanen.
Mw. Strien
03/09/2014 - 11:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8
Toelichting over Lavida Travel
Goede advies bij vragen.

Informatie vakantie

Land
Bulgarije
Plaats
Sunny Beach
Reisperiode
juli 2013
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Strien
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

wij hebben nog nooit "ik ben blij dat we naar huis gaan "gezegd aan t einde van een vakantie. helaas deze keer wel.
t eten lijk veel en gevarieerd maar al het vlees lijkt op elkaar, smakeloos en vet/pees/bot , je zou denken dat vis (aangezien je aan t strand zit) lekker zal zijn maar wederom smakeloos, droog of te vet of te papperig en al t overige is een matige "mwah dat kan beter" ervaring zelfs de drankjes die toch een behoorlijke chloor nasmaak hadden kwamen onze neus uit wij hadden hier een te hoog "Salou"of "Chersonissos" gevoel en t ergste was misschien wel t om 7 uur je wekker moeten zetten omdat je anders geen bed bij t zwembad had en dat moesten wij aangezien onze kinderen niet van t strand houden. t zwembad was leuk wel veel wespen, zo ook de kids world club, de comedy avond van het animatie team en t strand (erg mooi,helder, groot en schoon) het weer was gelukkig top wat voor ons een hoop goed maakte
Mw. broos
09/01/2013 - 14:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
4
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.6
Toelichting over Lavida Travel
onze vlucht tijden waren veranderd en wij werden hierover netjes opgebeld dit vind ik een super service aangezien er ook bureaus zijn die vermelden dat je dit zelf in de gaten moet houden

Informatie vakantie

Land
Bulgarije
Plaats
Sunny Beach
Reisperiode
eind augustus
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
broos
Reisgezelschap
Met gezin

9

Prima hotel aan het strand en levendige boulevard. Volop terrassen en winkels. Mooi Aquapark en zwembaden. Voordeel: het hotel ligt in een levendige omgeving maar op het resort is het om 24.00 uur stil. Kamers zijn groot en schoon. Het eten is goed maar wel veel hetzelfde.
Mw. bosch
08/25/2013 - 13:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Bij Lavida Travel kijken ze naar de goedkoopste prijs en krijg je van hun ook nog korting. Zij geven goed advies.

Informatie vakantie

Land
bulgarije
Plaats
Sunny Beach
Reisperiode
10 aug- 24 aug
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
bosch
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

goed en gezellig hotel
Mw. verbaan
10/23/2012 - 18:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
goede vacantie voor weinig geld

Informatie vakantie

Land
Bulgarije
Plaats
Sunny Beach
Reisperiode
22-09-2011
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
verbaan
Reisgezelschap
Met vrienden