Majestic
Prijzen en boeken

Majestic

Dit Majestic Beach is een prachtig viersterrenhotel vlakbij een schitterend zandstrand. Zie je jezelf er al de hele dag relaxen? Het gezellige centrum van Sunny Beach is ook in de buurt, ideaal om je de hele dag te vermaken!

Speel een wedstrijdje voetbal en tennis, of vermaak je in de gameroom. Neem nog even een duik in het zwembad en haal een drankje bij de bar; je vakantie is compleet!

  • Centraal gelegen
  • Voetbal, tennis en gameroom
  • Leuk voor de kinderen!

8.6

Top hotel!
Mw. Sparreboom
08/17/2018 - 08:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Heel tevreden

Informatie vakantie

Land
Bulgarije
Plaats
Sunny beach
Reisperiode
Aug 2018
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sparreboom
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

alles is pefect mooi hotel alles netjes schoon mensen staan voor je klaar echt super.
ligging ook perfect het hele drukke ligt een stuk verderop hier is het iets rustiger maar alles is goed loop baar
mooie zand stranden
Dhr. Hoevenaar
08/09/2018 - 09:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
goede service en zijn tot 22.00 te bereiken dat is ook fijn hoeft het allemaal niet overdag geregeld te worden

Informatie vakantie

Land
bulgarije
Plaats
sunny beach
Reisperiode
26 juli tot 6 augustus
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hoevenaar
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

Zeer mooi hotel prima ligging
Mw. Verhaaren
07/12/2018 - 20:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Fijne geholpen

Informatie vakantie

Land
Bulgarije
Plaats
Sunny beach
Reisperiode
28 juni tm 9 jui
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Verhaaren
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Superleuk en veel te zien
Mw. Verhaaren
07/13/2017 - 10:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren klant

Informatie vakantie

Land
Bulgarije
Plaats
Sunny beach
Reisperiode
29-6-2017
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Verhaaren
Reisgezelschap
Met partner

9

super relaxte vakantie gehad. Het complex is groot maar je ervaart dat niet zo. Altijd rustig tafeltje buiten op terras gehad om te eten. Mooie kamers en rustige ligging aan de boulevard.
Mw. gelder
08/12/2016 - 10:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
wij reizen altijd via Lavida Travel. Super service , altijd bereid te helpen en staan meteen voor je klaar als je vragen hebt.

Informatie vakantie

Land
Bulgarije
Plaats
Sunny Beach
Reisperiode
eind juli/begin augustus
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
gelder
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

9.4

Groot goed onderhouden en schoon hotel. Prima ligging t.o.v. strand en boulevard. Handdoekje leggen bij het zwembad is een minpunt. Veel (kleine) kinderen. Prima keuken. Ontbijt erg massaal. Diner stuk rustiger.
Dhr. Jong
07/11/2012 - 06:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima service. Alles perfect geregeld.

Informatie vakantie

Land
Bulgarije
Plaats
Sunny Beach
Reisperiode
28-6-2012
Aantal dagen
09-07-2012

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jong
Reisgezelschap
Met partner