Brisas Guardalavaca
Prijzen en boeken

Brisas Guardalavaca

Brisas Guardalavaca is een prachtig hotel direct aan het strand, op het bijzondere Cuba. Geniet van de gezelligheid tijdens de barbecue of breng een bezoek aan één van de vele restaurants. Er zijn twaalf bars om uit te kiezen, keuze genoeg!

Neem een verkoelende duik in het zwembad en droog je op door te relaxen op het zonneterras. Speel een wedstrijd beachvolleybal, ga lekker (water)fietsen of snorkelen. Alles wat je nodig hebt is te vinden bij Brisas Guardalavaca! 

  • Zoveel keuze!
  • Direct aan het strand
  • Alles is mogelijk!

8.6

Voor de 5 de maal terug in Brisas geweest super vakantie gehad
Heerlijk weer en vriendelijke mensen ook bediening fantastisch
mooi en goed hotel kan niet wachten om weer terug tegaan
Dhr. Netten
03/23/2019 - 12:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Altijd snelle en goede service , enkel tickets wat laat opgestuurd.

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Quardalavaca
Reisperiode
7/03/2019
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Netten
Reisgezelschap
Met partner

7.6

Een top hotel, kom er al jaren. Omdat ik er al jaren kom, ken ik veel personeelsleden, zij geven mij altijd het gevoel dat ik weer thuiskom. Zo ervaar en zie ik het ook.
Voor Cubaanse begrippen is dit een perfect hotel waar voor ieders wat wils is.
Ga erop uit, neem een taxi, een fiets, huur scooters, de locals helpen je altijd met de weg en zijn mega vriendelijk. En de natuur en cultuur is zo bijzonder mooi, elke keer geniet ik opnieuw weer wat het land en deze provincie mij biedt.
06/12/2018 - 09:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
7
Advies
8
Klantvriendelijkheid
7
7.5
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisbureau dat je altijd helpt bij vragen. Boek hier al jaren en geen klagen.

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Guardalavaca
Reisperiode
Januari
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

8

Het is een geweldig hotel waar ik al jaren naar toe ga. Vriendelijk personeel, mooi rustig hotel en er is voor ieder wat wils. Als je je verdiept in de Cubaanse geschiedenis dan begrijp je het land en hotel beter. Cuba en het hotel zijn niet te vergelijken met andere resorts in de wereld. Maar wil je voor een goede kwaliteit gaan, leuk hotel in het Oostelijke deel van Cuba, ga naar Brisas. Brisas heeft niet voor niets vele terugkerende gasten. Deze gasten worden nog eens extra in de watten gelegd.
Mw. Handgraaf
02/04/2018 - 15:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Een fijn reisbureau, ik boek er nu al een aantal jaren mijn vakanties. Ze geven scherpe prijzen en staan je altijd vriendelijk te woord.

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Guardalavaca
Reisperiode
Januari 2018
Aantal dagen
16 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Handgraaf

8.3

Geweldig Hotel. Kamers zijn oud maar super schoon. Wij hadden de mazzel met een voordeelbungalow met uitzicht op het strand, dit was geweldig. Veel te doen voor iedereen. Wifi prima bij de recepties, niet op de kamer, systeem met kaartje werkt prima in heel Cuba. Diverse excursies gedaan via TUI, moet zeggen dat niet alle excursies hebben voldaan aan verwachting. Maar zeker de moeite waard wil je iets van Cuba zien. Eten kun en drinken kun je de hele dag als je dat zou willen doen. Wij hebben een geweldige vakantie gehad.
Mw. Hogeslag - Doolaard
11/02/2017 - 13:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
6
Advies
10
Klantvriendelijkheid
6
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Vorig jaar voor het eerst geboekt, Lagere prijs en prima services. Dit jaar hetzelfde. Zal niet de laatste keer zijn.

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Guardalavaca
Reisperiode
24-10-2017 tot 1-11-2017
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hogeslag - Doolaard
Reisgezelschap
Met vrienden

8.4

Top hotel, hou er wel altijd rekening mee dat je in Cuba bent. Is niet vergelijkbaar met andere landen. Maar een hotel waar veel mensen naar terug keren en niet zo zeer vanwege het hotel maar vanwege het personeel.
Mw. Handgraaf
10/02/2017 - 11:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7.5
Toelichting over Lavida Travel
n.v.t.

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Guardalavaca
Reisperiode
12 september t/m 26 september
Aantal dagen
2,5 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Handgraaf

8.4

Ik kom er al een aantal jaren en het is een geweldig resort. Mooi opgezet. Helaas is rondom resort niet veel te doen, hiervoor moet je met de taxi dingen gaan bezichtigen. Maar wederom een top vakantie gehad.
Mw. Handgraaf
09/15/2016 - 15:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
6
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima bureau helpen je snel

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Guardalavaca
Reisperiode
30-08 tot en met 14-09
Aantal dagen
16 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Handgraaf
Reisgezelschap
Met vrienden

9.9

Heerlijk hotel. Hou je van rust en mooie tuinen moet je in vila/bungalow gedeelte gaan zitten. Hoe je van drukte, muziek en entertainment moet je in hotel gaan zitten. Supermooie stranden, mooie begroeing en mooie omgeving. Je kunt zo op de fiets stappen en lekker stuk gaan fietsen. Langs strand, richting oosten, liggen wat kleine dorpjes waar de mensen heel vriendelijk zijn. Het is een heel veilig land. Een tripje naar Santiago de Cuba is een aanrader. Ik ben zonder de kinderen (4 en 7) gegaan, die wilde liever bij zwembad blijven. Het is een aanrader. Als je luxe gewent bent wat eten betreft, dan is dit gewoon redelijk goed eten. Er is altijd wel wat lekkers, maar verwacht geen 5* Dominicaanse Republiek bijvoorbeeld. Restaurants hebben wij niet gegeten, maar volgens zeggen was eten daar iets beter.
Dhr. Blom
05/16/2015 - 12:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Dit is inmiddels 2e maal dat ik via Lavida boek. Prettige site, goede service en klantvriendelijk.

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Guardalavaca
Reisperiode
27-4-2015 t/m 13-05-2015
Aantal dagen
17

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Blom
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Het was weer een mooie vakantie op Cuba
Goed hotel vriendelijke mensen
Ligging direct aan het strand
Dhr. Netten
05/09/2015 - 13:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Altijd goede service

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
quardalavaca
Reisperiode
6-04-2015
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Netten
Reisgezelschap
Alleen

9.7

fijne accommodatie met veel faciliteiten, mooi strand en goed eten
Dhr. Stolker
10/12/2013 - 14:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
prettige contacten en vriendelijke medewerkers

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Guardalavaca
Reisperiode
juni 2013
Aantal dagen
16

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Stolker
Reisgezelschap
Met gezin

9.4

Super vakantie
Dhr. Straten
06/21/2013 - 18:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prijs qualiteit verhouding

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Guardalavaca
Reisperiode
7 juni 2013
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Straten
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Goed hotel, eten wat minder maar er was iedere dag wel iets wat ons beviel, zeer goede internationale dranken, zeker voor die prijs
Mw. Vandormael
01/26/2013 - 18:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
We betaalde tot nu toe altijd minder dan de andere vacantiegangers,en dit voor de zelfde service .

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Guardalavaca
Reisperiode
Januari 2013
Aantal dagen
23dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Vandormael
Reisgezelschap
Met partner

8.6

uitstekende vakantie, totaal anders dan verwacht, we gaan nog een keer terug.
Dhr. Herzog
10/23/2012 - 18:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.7
Toelichting over Lavida Travel
geen goedkopere gevonden, bleek ook de goedkoopste vakantieganger daar op dat moment.

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Guardalavaca
Reisperiode
05-09-2011-21-09-2011
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Herzog
Reisgezelschap
Met partner