Barceló Solymar
Prijzen en boeken

Barceló Solymar

Dit resort is mooi gelegen in Varadero. Ontdek en beleef de Cubaanse cultuur! en ontspan aan een van de zwembaden of aan het strand. Direct aan het kilometerslange strand. Ruim opgezet resort, zwembadcomplex met 3 zwembaden, ligbedden, parasols, snackbar, poolbar en strandrestaurant. Lobby met receptie, wifi (tegen betaling), buffetrestaurant, 2 à-la-carte-restaurants, (Italiaans en zeebanket). De faciliteiten in hotel Occidental Arenas Blancas kunnen worden gebruikt. Cubaanse categorie.: 4...

4.7

Ik heb de accomodatie Barcelo Solymar geboekt, maar ik in een ander hotel verbleven, namelijk Barcelo Arenas Blancas, ook een hotel er naast gelegen, ook via uw site te boeken, daarom bovenstaande negatieve beoordeling, omdat ik het juiste hotel niet kan beoordelen als ik er niet ben geweest.
Dhr. Hetterscheid
07/22/2013 - 15:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
1
Service
1
Prijs/Kwaliteit
1
Kamers
1
Kindvriendelijkheid
1
1

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
4
Klantvriendelijkheid
6
8.3
Toelichting over Lavida Travel
De lage cijfer bij advies heeft te maken dat er bij de boeking niet echt een advies kwam of er wellicht een betere hotel beschikbaar zou zijn, en de klantvriendelijkheid bij de boeking was top, echter bij dit formulier niet, ik zou verwachten dat accomodatie gegevens en reisgegevens vooraf ingevuld kunnen worden?

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Varadero
Reisperiode
Juli
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hetterscheid
Reisgezelschap
Alleen