Tuxpan
Prijzen en boeken

Tuxpan

Dit gezellige hotel ligt op het Cubaanse Varadero. Het ligt direct aan het strand, ideaal om een dagje tot rust te komen! Je kunt heerlijk dineren bij Tuxpan, er is keuze genoeg! Ook een duik in een van de zwembaden mag hier niet ontbreken. Tip: Varadero ligt op drie kilometer afstand. Voor 5 CUC brengt de hop-on hop-off bus je naar het kleine centrum met winkeltjes, restaurants en bars!

  • 2 à la carte restaurants (lokale en internationale keuken)
  • 2 zwembaden
  • Basketbal, tennisbaan en volleybal

8.4

Hotel Tuxpan ligt heerlijk aan het strand en dicht bij Varadero waar je leuke souvenir winkels vindt.
Het personeel is super vriendelijk en staat altijd voor je klaar.
Het eten is prima voor Cubaanse begrippen, iedere avond live cooking en keuze tussen vlees, vis en kip.
Heerlijke koffie in de koffie bar. Bij de poolbar kun je op bepaalde tijden ook allerlei snacks bestellen.
In de bar bij het strand serveren ze heerlijke hamburgers.
De kamers zijn oud maar wel schoon, ze kunnen wel een op knap beurt gebruiken.
Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie met geweldige excursies.
Mw. Hogeslag
11/23/2018 - 11:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Prima prijs / kwaliteit verhouding. Goede service. Snel antwoord op je vragen

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Varadero
Reisperiode
November 2018
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hogeslag
Reisgezelschap
Met vrienden

8.5

Kleinschalig hotel met prachtige ligging en vriendelijk personeel
Dhr. d'Hondt
04/10/2018 - 19:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.6
Toelichting over Lavida Travel
Behulpzaam en goede service

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Varadero
Reisperiode
maart/april 2018
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
d'Hondt
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Prima hotel direct aan het strand. Eten in eetzaal is echt onder de maat. Nu weet ik dat het in Cuba minder is, dus daar ook vanuit gegaan. Echter in het a la carte restaurant, waar je 1x per week gebruik van mag maken gratis, is het eten uitstekend. Men weet dus wel hoe het moet.
Dhr. Eck
12/06/2016 - 18:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Prima service en staan altijd voor je klaar. Heel klantvriendelijk!
Website bij zoeken naar een vakantie zou beter kunnen. Als je meerdere opties wil aankruisen, dan kan dit niet (bijvoorbeeld 4 EN 5 sterren hotels). Tevens zou ik het handig vinden dat er een optie 'glijbanen' of 'splash factor' ofzo bij zou komen.

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Varadero
Reisperiode
november/december 2016
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Eck
Reisgezelschap
Met vrienden

7.5

vermelding in brochure ;
lokale en internationale dranken; enkel lokale drank ter beschikking
fietsen zijn niet verkrijgbaar reeds jaren
jacuzzi en wirllpool niet beschikbaar
all in: 6 dagen na elkaar geen mojito, geen pina colada, steeds iets op. ( no mint today, no lemon today .....)
restaurant: tijdig gaan eten anders aanbod op en lange wachtrij bij service vlees ( wordt ala minute gebakken)
snackbar tot 16u30 om 15u reeds alles op
er wordt niets bij gemaakt of aangevuld
het all in aanbod mag dringend herzien worden
zeer verouderde accomodatie
pluspunten: mooi strand, mooi zwenmbad, voldoende ligstoelen aan zwembad.
Dhr. Houben
04/18/2015 - 15:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
4
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
5
Kamers
5
Kindvriendelijkheid
5
5.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
positieve ervaring

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
varadero
Reisperiode
0404- 16042015
Aantal dagen
13

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Houben
Reisgezelschap
Met gezin

7.2

Leuk hotel ,lekker aan zee,dichtbij de golfbaan voor onze zoon een pre!
Eten inderdaad niet super,maar zeker niet slecht.
Wij hebben het met ons gezin erg naar onze zin gehad !
Mw. Jogems
01/15/2013 - 09:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
7
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
7
7.4
Toelichting over Lavida Travel
Voor de 2 e keer bij jullie geboekt,om dat het goedkoper was dan bij de organistatie zelf. Bij vragen altijd goed geholpen!

Informatie vakantie

Land
Cuba
Plaats
Varadero
Reisperiode
1-12/16/12
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Jogems
Reisgezelschap
Met gezin