Floris Suite
Prijzen en boeken

Floris Suite

Logies en logies en ontbijt Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit., dit boutique hotel is gay-friendly, op loopafstand vind je diverse restaurants voor lunch en/of diner, zoals Moomba Beach Club, Pirate Bay Beach Club and Restaurant en Tomatoes Pizzas at the Beach, dagelijks Happy Hour bij de zwembadbar, gratis entree en ligbedden bij het rustig gelegen strand van Moomba Beach Club (Adult Only). Voor USD 15 p.p. heb je toegang tot de...

8.7

Kamers zijn wat gedateerd. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Willen het de gasten zo goed mogelijk naar de zin maken. Een huurauto is wel nodig. Je kunt het eiland dan goed verkennen.
Dhr. Raemakers
02/06/2015 - 09:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zoals altijd super geregeld en telefonisch goed advies gekregen. Lavida travel is van harte aanbevolen!

Informatie vakantie

Land
Curacao
Plaats
Willemstad
Reisperiode
Januari
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Raemakers
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Net hotel met centrale ligging, huurauto zeker geen overbodige luxe wanneer je wat van het eiland wilt zien. Personeel is behulpzaam, top.
Dhr. Orlemans
06/03/2013 - 18:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Al de 4de keer geboekt via Lavia, service zoals altijd geweldig!

Informatie vakantie

Land
Curaçao
Plaats
Willemstad
Reisperiode
Mei 2013
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Orlemans
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Nette accommodatie, iets gedateerd. Wel met keuken, koelkast e.d.
Mooi zwembad, fijn zandstrand op loopafstand en voor gasten gratis. Ook een tennisbaan en een eenvoudige sportzaal.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hadden alleen een paar kakkerlakken op de kamer, dit was iets minder.
Dhr. Goes
04/14/2013 - 21:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
advies sunny cars heel goed

Informatie vakantie

Land
Curacao
Plaats
Willemstad
Reisperiode
april 2013
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Goes
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Wij zijn in september 16 dagen naar Floris Suite geweest op Curacao. Een echte aanrader, althans als je niet van grote massale resorts houdt en het niet erg vindt om hooguit 10 minuutjes naar het strand te lopen! Het hotel ligt ca 4 km van Willemstad af eigenlijk te ver om naar toe te lopen (bovendien is de weg ernaar toe niet echt lekker verlicht savonds). Met het hotelbusje prima te doen (alleen 2 x per dag om 9 uur en 16 uur smiddags). Als je wat van het eiland wilt zien kun je het beste een auto huren, prima te doen (wegen zijn goed begaanbaar) en niet duur. Wij hebben echt heerlijk genoten van deze vakantie!!
Mw. Saers
10/23/2012 - 18:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Erg goede service bij Lavida. Snel antwoord op vragen per mail, maar ook telefonisch goed te bereiken. Daarnaast had ik zelf een foutje gemaakt bij de boeking (2 x heer ingetoetst ipv 1 x mw en 1 x heer) en gelukkig kon dit kosteloos aangepast worden (anders zou het ook op de vliegticket komen te staan). Website is duidelijk en overzichtelijk, je kunt snel prijzen vergelijken. Wij zijn erg tevreden!

Informatie vakantie

Land
Curacao
Plaats
Willemstad
Reisperiode
September 2011
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Saers
Reisgezelschap
Met partner

7.6

Hotel is wat aan het verouderen. Dit is jammer.
Dhr. Dobbelsteen
01/29/2012 - 13:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Prima

Informatie vakantie

Land
Cura
Plaats
Willemstad
Reisperiode
21-01-2012 tot 29-012013
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dobbelsteen
Reisgezelschap
Met partner